Cum vitamina C mă ajută să fiu radiantă și sănătoasă

1

Se știe că pentru a avea o piele radiantă, un păr sănătos și o dispoziție optimă, printre alte beneficii, cheia este să consumăm Vitamina C, această substanță, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, care se găsește în anumite alimente.

Povestea mea din copilărie cu Vitamina C
Încă din copilărie am aflat despre importanța vitaminelor pentru sănătate în general și rolul cheie pe care îl are o dietă echilibrată în acest sens, inclusiv toate grupele alimentare, în special fructele și legumele. Eram o fată bolnăvicioasă, așa că părinții mei mă duceau la medici diferiți pentru a-mi îmbunătăți sănătatea. Într-o bună zi, un medic le-a spus părinților mei că este important ca în dieta mea să nu lipsească Vitamina C.

Ce oroare pentru mine să le iau, i-am acuzat mereu pe părinții mei că sunt torționari și că eu sunt victima lor.Minte de copil. De asemenea, la școală ni se administra capsule cu Vitamina C în fiecare iarnă pentru a nu răci. Acest sumpliment l-am considerat mereu dușman. Îmi ziceam că atunci când voi fi mare nu voi consuma așa ceva niciodată, dar timpurile se schimbă iar dușmanul devine aliat de nădejde.

Îmi amintesc că părinții mei îmi spuneau ce fructe și legume conțin vitamine C, pentru a nu consuma capsulele sau suplimentul efervescent. Deci, din cauza gustului nu foarte plăcut, am învățat să mănânc fructe și legume.

Revenind la zilele noastre, acum câteva zile când eram la serviciu am simțit că am răcit. Așa că, atunci când am terminat treaba, m-am dus direct acasă și am făcut rapid o baie caldă, apoi m-am înfofolit, cum zicea bunica mea, astfel încât frigul mi-a ieșit rapid din corp, nu înainte de a bea un ceai cu Vitamina C pentru a ma reface rapid. Încă mai visez la acea promovare la serviciu, iar mâine poate am noroc să o primesc dacă prezentarea mea va fi pe placul șefilor.

Când eram în pat, în timp ce-mi beam ceaiul mi-am luat telefonul și am căutat beneficiile Vitaminei C și am mai descoprit că:
– Ajută la repararea și menținerea cartilajului, oaselor și dinților.
 – Ca antioxidant ajută la prevenirea bolilor degenerative precum Alzheimer și ateroscleroza, precum și la prevenirea mutației celulare care provoacă cancer.
   – Este esențial când vine vorba de vindecarea rănilor și formarea țesutului care ajută la vindecarea.
    – Previne bolile de inimă, deoarece acidul ascorbic scade colesterolul, ceea ce împiedică aderarea grăsimilor la vasele de sânge, reducând posibilitatea atacurilor de cord. În mod similar, ajută la absorbția fierului.
    – Consumul de vitamina C nu reduce riscul de a răci, răcelile pot fi mai scurte sau cu simptome foarte ușoare (ca în cazul meu). Pe de altă parte, combinarea vitaminei C cu zincul previne răcelile obișnuite și reduce simptomele și durata acestora, deoarece ambele conțin niveluri imunologice ridicate și antioxidanți.

Așa că am plasat rapid o comandă la Farmacia La Preț Mic pentru Vitamina C și alte suplimente necesare pentru a le avea în casă. Această farmacie ni-a fost recomandată de un bun prieten pentru prețuri mici, așa cum spune și numele ei. Cee ce m-a convins să cumpăr de acolo a fost videoclipul de mai jos.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

FARMACIA LA PREȚ MIC

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns