Să trăiești fără tehnologie … este posibil?

1

În prezent trăim o mare revoluție informațională fără să ne dăm seama și fără să cunoaștem pe deplin tehnologia care ne înconjoară. Noile schimbări înseamnă că trebuie să ne actualizăm constant cunoștințele legate de noile tehnologii.

Calculatoarele, și mai ales smartphone-urile, sunt deja elemente caracteristice ale omului din secolul XXI. Și, cine nu iese azi fără telefonul mobil, încărcat și conectat la Internet?

Sunt deja dependentă de tehnologie
Îmi place telefonul meu! Fac fotografii, apoi le împărtășesc on-line, vorbesc cu prietenii. Nu-mi imaginez viața fără un smartphone. Tehnologia mă ajută să îmi administrez rețelele de socializare. Conectarea constantă cu prietenii de zi cu zi sau cei on-line este foarte importantă.

Nu putem nega că tehnologia din casă și în toate domeniile care pot fi imaginabile, a facilitat mult activitățile cotidiene. Cu tehnologia la tine acasă au adus mici sau mari schimbări în viața de zi cu zi. Aparatele casnice au evoluat și acest lucru le permite să fie controlate de pe dispozitive mobile și computere pentru funcționarea lor: oprit, pornit și activarea anumitor funcții pentru funcționarea lor optimă.

Din punctul meu de vedere nu cred că tehnologia nu ne înfluiențează negativ viața, asta dacă știm să o folosim corect. Eu cred că tehnologia a venit să îmbunățească mai multe aspecte din viața noastră. Nu m-am născut cu tehnologie, eram deja adult când am descoperit-o și am învățat foarte repede să o folosesc, deoarece datorită ei lucrurile au fost mai ușor de făcut. Spre exeplu: înainte vorbeam cu oamenii doar prin telefon, acum tehnologia ne oferă posibilitatea de a îi vedea, nu doar a le auzi vocea.

Sunt una dintre cele care scriu foarte mult. Petrec mult timp pe blogul personal și pe rețelele de socializare, așa că cu siguranță trebuie să fiu „dotată” cu accesorii laptop. Accesoriile îndeplinesc o varietate de funcții și sarcini benefice laptopului meu, în funcție de natura sa. De la protecția dispozitivului până la îmbunătățirea performanțelor acestuia. Un accesoriu important pentru mine este mouse-ul. Un mouse face folosirea laptopului mult mai ușoară și pot duce sarcininile până la capăt și fără efort.

Nu sunt una dintre cele care adoră Gaming, dar cel mai bun prieten al meu este înebunit după Gaming. Eu sunt genul care prefer să mă informez despre diferite lucruri pentru blogul meu sau să citesc o carte bună. Da, ador tehnologia, dar îmi place și lectura. Așadar, nu pierd niciodată șansa de a citi o carte bună, fie ea de psihologie sau literatură.

Superblog m-a provocat să-mi dau seama de importanța tehnologiei moderne. Recunosc că pentru mine a fost o provocare, nu aș fi pus în balanță acest lucru, sincer.

Acest articol a fost scris special pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns