O femeie care are grijă de pielea ei este o femeie cu farmec

0

Pielea facială este foarte sensibilă și delicată, deoarece este întotdeauna în contact cu mediul înconjurător. Pentru a avea un ten moale, hidratat, hrănit și radiant, este necesar să avem o îngrijire specializată și să evităm expunerea la căldură, frig și raze solare care uneori creează daune ireparabile greu de ascuns.

Cum îți ajuți pielea pe parcursul iernii?
O întrebare la care eu personal am găsit un răspuns foarte ușor. În primul rând îngrijirea personală trebuie să fie foarte bine pusă la punct în această perioadă. Sunt de părere că și alimentația sănătoasă poate ajuta cu siguranță sistemul imunitar. Controalele regulate la medic ne pot conduce la un sezon rece fără griji și plin de momente frumoase. Pentru îngrijirea tenului folosesc de cele mai multe ori gama Gerovital Plant fiind un produs 100% românesc și având 91% ingrediente de origine naturală. Personal am un ten foarte uscat si cu greu am gasit produsele care să-mi hidrateze pielea.

După cum am spus, pielea mea este foarte uscată, așa că dermatologul mi-a spus că noile produse Farmec, Gerovital – Doctor în frumusețe cunoscute pentru că invocă puterea naturii și are grijă de pielea feței și nu numai. De asemenea, mi-a mai spus că este important ca în rutina mea de zi cu zi să efectuez activități speciale pentru îngrijirea pielii și, astfel, să previn ridurile, petele, semnele și să urmez următoarele instrucțiuni:
1. Hidratează-te corect: consumul de apă pe tot parcursul zilei te asigură că pielea ta este întotdeauna hidratată și previne uscăciunea cauzată de vreme.
2. Spală fața în fiecare dimineață și seara: curățând pielea, elimină grăsimea generată în timpul somnului și excesul de „murdărie” pe care pielea îl acumulează în timpul zilei.
3. Folosește cremă pentru față: Evită să folosești produse care sunt utilizate pentru alte părți ale corpului, deoarece au grăsimi și substanțe chimice suplimentare care afectează pielea.
4. Mănâncă corect: o dietă echilibrată îți face pielea sănătoasă.
5. Folosește machiaj care protejează pielea: Cumpărarea și utilizarea produselor de machiaj care au multe substanțe chimice determină pielea să se usuce.
6. Exfoliază pielea cel puțin de două ori pe săptămână: Această activitate permite tenului tău să se regenereze, pe măsură ce elimină toate celulele moarte.

Ce cremă hidratantă trebuie să folosesc?
Mi-am pus aceste întrebări de mai multe ori și este logic să mi-o pun, pentru că piața poduselelor cosmetice oferă o gamă uriașă de creme pentru ten și este adesea dificil de ales. Îmi cunosc tenul și am ales produsul care se potrivește cel mai bine vârstei și nevoilor mele, obținând astfel rezultate pozitive.

Îngrijirea pielii uscate nu trebuie să fie complicată, doar că trebuie să folosim produse potrivite tenului uscat pentru a scăpa de acea senzație neplăcută de uscăciune. După cum sugerează și numele, crema hidratantă servește pentru combaterea uscăciunii și îmbunătățirea hidratării pielii. Funcția sa principală este de a proteja pielea și de a o ajuta să recupereze mineralele și vitaminele pe care le pierde pe parcursul zilei din cauza diferitor factori: mediu, poluare, stres. Pielea mea cunoaște deja suficiente teste pentru a găsi crema ideală, a se simți bine. Cremă Intensiv Hidratantă Gerovital H3 Classic ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și se bazează pe un complex inovator format din 3 ingrediente fundamentale care formează complexul anti-age: Acidul Hialuronic, Vitamina E, Juvinitatea. Pe lângă crema hidratantă trebuie neapărat folosită și o loțiune care curăță, hidratează și oxigenează tenul.

Corpul nostru este pregătit să efectueze anumite acțiuni în timpul repausului pe timp de noapte, regenerarea pielii este una dintre ele. Prin urmare, să dormim suficient, pe lângă faptul că ne oferă un aspect mai odihnit, ne face și pielea să pară mai radiantă și mai frumoasă.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns