Și femeile conduc bine dacă au mașina perfectă

1

În epoca vitezei vreau să-mi cumpăr o mașină nouă, dar nu știu care este cea mai potrivită pentru mine. Am căutat pe diferite site-uri, am mers la diferiți reprezentanți auto pentru a alege mașina care să mă reprezinte. Știu că bărbații cred că noi femeile nu conducem bine, dar nu este întotdeauna așa și vă asigur că știu să conduc foarte bine. Legenda că femeile conduc mai prost decât bărbații nu se aplică la mine.

Ce mașină să îmi cumpăr, diesel, benzină sau hybrid?
Aceasta a fost întrebarea pe care i-am pus-o unui prieten, expert auto? El mi-a spus că mai multe țări limitează dejamașinile diesel, iar alte țări pun impozite uriașe pe poluare, așa că nu merită investiția. Cât despre mașinile cu benzină, ele vor fi un lux, pentru că prețul benzinei va crește, așa nici una dintre cele două nu merită. Mașina prezentului și chiar a viitorului este mașina hybrid.

Patru motive să nu-ți cumperi o mașină diesel sau pe benzină
Prețul motorinei sau benzinei este în creștere
Întreținerea costă mult
Poluează mediul
Restricții de trafic la vehiculele diesel

 Mi-a explicat că mașina hibridă este, pe scurt, cea care funcționează cu un sistem de motorizare dublă, astfel încât, în funcție de fiecare moment, va folosi forța unui motor sau a altuia. Primul motor rulează, de obicei, pe benzină echivalent cu cel al unei mașini normale; dar al doilea folosește energia electrică pentru a se deplasa. Acest lucru este util în situații de pornire, de exemplu, în care motorul pe benzină de obicei are nevoie de mult mai multă energie în comparație cu dacă avem ajutorul unui electrician.

El mi-a recomandat Honda CR-V Hybrid. Pentru cei care nu știu Honda este o marcă cu vechime, s-a născut cu mai mult de două decenii în urmă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, nu a avut probleme să se deplaseze cu ușurință pe asfalt și mediul urban, oferind spațiul interior ca al celor mai bune dintre mașinile de familie și adaptându-se la noile nevoi ale utilizatorilor. Tehnologia Honda Hybrid, îmbină un motor ultra-eficient pe benzină 2.0 litri i-VTEC cu doua motoare electrice de mare putere, generând un total de 184 CP. litri

Patru motive pentru a cumpăra CR-V Hybrid
– Economisire de combustibil
– Economisire de întreținere
– Durabilitate
– Procesul de cumpărare este facilitat

L-am rugat prietenul meu să meargă cu mine să vedem ofertele Honda. El m-a însoțit la reprezentanță Honda România și mi-a spus că el mi-a recomandat această mașină, dar asta nu mă obligă să cumpăr exact această marcă. I-am spus că nu m-a convins cele spuse de, ci pentru că îmi place că este o mașină silențioasă, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare. După ce am văzut modelele Honda, am ales mașina care mă reprezintă. Mă simt mândră de alegerea mea.

CR-V Hybrid

Nu trebuie să uităm că traficul din România este unul cu adevărat infernal iar în capitală deja s-a introdus vigneta pentru poluare. Că nu-i înțeleg rostul, asta-i altă problemă, dar eu le pot demonstra că mașina mea nu poluează. Recunosc că prietenul meu are dreptate, chiar e o mașină a prezentului și a viitorului. Nu fac antireclamă celorlalte mașini, dar fiecare dintre noi ne lăudăm mașina, așa că nici eu nu voi face excepție. Cu toate acestea nu voi critica nicio altă mașină și nici pe conducătorul ei, o dorință am și eu; respectă-mă în trafic și te voi respecta la rândul meu.

Honda

Știu, vor fi și răutăcioși care vor zice că și această mașină poluează. Nu există mașină perfectă. Eu le zic doar atât: Vreți să va deplasați cu ceva care să nu polueze? Luați-vă o bicicletă. Singurii care nu sunt perfecți suntem noi oamenii. Din această cauza mereu găsim câte ceva imperfect.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns