Bilanțul anului 2019

1

Astăzi este ziua mea de naștere și consider că este ziua perfectă pentru a face un bilanț în viața mea, pe blogul meu. Ei bine, după o pauză pe blog de aproape o lună, vin să vă spun că sunt încă în viață cu o putere de muncă extraordinară. Totuși, am vrut să fac un bilanț despre ceea ce a fost în acest 2019 și să-l las în scris pe blog. A trecut un an pe care l-aș defini ca fiind intens din multe aspecte, atât pe blog, cât și personal. Mă voi concentra mai mult asupra muncii, care în final acest blog este despre asta, dar și asupra unor lucruri personale.


  În 2019 am îndrăznit să investesc mult mai mult timp în creșterea blogului meu. Am vrut să o fac pentru că cred că publicarea unor subiecte pe care le-am abordat pot fi utile pentru alții. Învăț multe, nici măcar la 80 de ani nu mă voi opri. Îmi place să pot ajuta oamenii. Știu foarte clar care îmi sunt limitele.

De asemenea, m-am ambiționat să particip din nou la Superblog. Pot spune că mi s-a părut mult mai dificil decât anul trecut. Câteodată viam să renunț, dar unul dintre „rivalii din competiție” mi-a spus să continui, că trebuie să experimentez acest domeniu mai mult și abia atunci voi avea experiența necesară pentru a fi blogger cu adevărat, iar Superblog mi-a oferit această ocazie. Am câștigat diploma de superblogger, cu toate că nu am avut norocul de a încheia competiția pe unul din primele locuri. Anul acesta mi-am propus să particip la Spring Superblog, doresc să termin e unul din primele locuri.

În acest an mi-am propus să dau o „mișcare” blogului scriind cel puțin o dată pe săptămână. Îmi mai doresc să simt că trăiesc și să zâmbesc mai mult. Posibilitatea de a mă putea bucura de lucrurile mărunte și de a merge mai departe. Desigur, mereu înconjurat de oamenii care mă iubesc.


Apropo, știu că 2020 este un salt mare și, în loc să am 365 de oportunități, voi avea 366 😉. Sănătate pentru mine și pentru ai mei. Sănătate pentru tine cititorule și pentru ai tăi.