Părul meu: o bijuterie de care trebuie să am grijă

0

Toți ne dorim să avem părul perfect, dar în cele mai multe cazuri există întotdeauna acel ceva care eșuează; Părul se ondulează, părul se usucă repede, părul se murdărește imediat părul este deteriorat, ne lipsește volumul, lipsa de strălucire ce face ca părul să fie lipsit de viață.

Acum ceva timp mă bucuram și eu de un păr bogat și sănătos până în momentul când a început să cadă din motive necunoscute. Voi începe prin a spune că toate mărcile de șampon care se vând în marile magazine sunt fatale pentru mine. Au multe silicoane și sunt de obicei agresive la nivelul scalpului și, deși le-am încercat pentru că mi-am dorit părul perfect nu m-au ajutat cu nimic.

Povestea nu foarte fericită a părului meu
Având părul gras, îl spăl în fiecare zi și a trebuit să încerc mai multe șampoane și tratamente. Este dificil să trăiești cu părul gras; Acest tip de păr dă impresia unui aspect neîngrijit chiar dacă este pur și simplu un proces natural. În rădăcinile părului se află glandele sebacee, care determină secreția unei substanțe grase, grăsimea capilară. Eram disperată, de multe am vrut să mă tund ca băieții, deoarece găseam mult păr pe perie.

Cum mi-am îmbunătățit îngrijirea părului cu Regivero
După multe încercări, bucurii și dezamăgiri, am rămas fidelă doar unui singur brand apreciat și vândut în farmacii. Este vorba despre Regivero, o gamă de tratamente care face părul sănătos și plin de viață. Dacă aveți probleme cu răul la fel ca mine, vi-l recomand.

Vă las un scurt rezumat despre favoritul meu:
Tratamentul conține peste 15 ingrediente biologice și botanice cu 50% mai concentrate decât alte produse similare de pe piață. Părul crește mai repede. Îți facilitează formarea mai rapidă de noi foliculi și repară firele de păr degradate, oferind hidratare și protectie UV eficientă.

Tratamentul Regivero conține: șampon, o loțiune împotriva căderii părului și o loțiune pentru regenerarea părului. Cu această operațiune mi-am recăpătat sănătatea părului meu. Tratamentul a durat două luni. Ce mi s-a părut minunat, a fost faptul că Regivero mi-a oferit o consultație gratuită pentru întreaga perioadă a tratamentului. Consultantul Regivero mi-a oferit de asemenea sfaturi utile despre cum să folosesc produsele și cum să-mi îngrijesc corect părul.

Schimbarea vieții
Acum mă simt mai în siguranță cu mine însumi. Cu produsele Regivero părul meu este din nou sănătos, am scăpat de stresul căderii părului și nici mătreață nu mai am.

Lasă un răspuns