Cele mai ciudate căutări pe Google, ce vin pe blogul meu

6

De ceva timp tot urmăresc ce căutări pe Google vin pe blogul meu, în mare parte pentru amuzamentul propriu. Am încercat să adun cele mai ciudate căutări pe Google care au venit pe blog în ultima lună, astfel încât să putem vedea împreună că, căile Google sunt de neîncercat … și că oamenii sunt foarte amuzanți.

Inna – nu am scris niciodată despre Inna, cântăreața, în schimb am scris despre Inna Lotokovska, un producător de biscuiți personalizați. Despre Inna puteți citi aici

Experiențe extreme – nu-mi amintesc să fi scris despre asta, dar dacă e căutat atât de mult, mă voi gândi să scriu.

Blog personal despre viață – blogul meu tratează subiecte diverse, dar nu-mi aduc aminte să scriu exact despre asta.

Magia carte – blogul meu se numește Magia cuvintelor și cred că prin asemănările cuvintelor au făcut această legătură.

Magia postărilor frumoase – Este la fel ca mai sus. Mă gândesc să scriu un articol despre asta. Cred că va fi un subiect interesant.

Evadarea cuvintelor – La început am crezut că este o glumă. Un prieten, blogger mi-a spus că este un joc și că el a scris despre acest joc.

Vreau să fiu logoped – Ok, dacă vrei atât de mult, împlinește-ți visul, dar ce treabă are acest lucru cu blogul meu? Nu am scris niciodată despre asta.

Cosmin Petre model – Singurul Cosmin Petre despre care am scris este prietenul meu blogger, cel care mi-a spus despre „evadarea cuvintelor”. Despre model, știu de la prietenul meu, că a fost iubitul Danielei Crudu, irelevant pentru mine.

Handicapat sinonim – Să cauți fix sinoninul acestui cuvânt, când de fapt sinonimul este dizabilitate. Despre dizabilități am am scris , dar nu am folosit și nici nu voi folosi acest cuvânt. Termenul  ” handicapat” este folosit în mod ironic la adresa persoanelor cu dizabilități.

Nunta phoenix  – Nu am scris așa ceva, dar cred că această căutare face referire la piesa Nunta, al celor de la Phoenix.

Povestiri despre prietenii mei – Poveștile despre prietenii mei nu au fost scrise pe blogul meu, dar cred că o voi face pe viitor.

Mă urăsc pe mine – Dumnezeule! Cum să eu scriu acest lucru!? Blogul meu este creat pentru a oferi sfaturi oamenilor, pentru a învăța să-i iubească pe ceilalți.

Ești o femeie specială – Nu am scris până acum, dar clar voi scrie. Până și Google mă împinge să o fac.

Elena Lorelei interviu – Nu știu cine este. Singura Loreley pe care o știu este Handmade-by Loreley, creatoare handmade.

Oameni răi – Am spus deja că blogul meu nu este despre asta.

Editura Independent – Nu am nicio colaborare cu nicio editură, viitorul este nescris.

Viking pruszynski – Acest lucru este într-adevăr ciudat, nebănuite sunt căile motorului de căutare Google.

Templul Lui Zeus – Îmi place mitologia greacă, dar nu am scris despre asta, poate în viitor.

Muzica cu spiderman – am scris în competiția Superblog despre Spiderman, dar niciodată despre muzica cu Spiderman.

Slab sau gras – de asemenea, nu am scris despre asta, nu știu cum a ajuns asta pe blogul meu.

Vise păianjen – nu-mi plac păianjenii, nici în vise în nu-i pot suporta, așa că nu voi scrie niciodată despre ele.

De ce plângi – Sincer m-a amuzat această căutare, e lesne de înțeles că nu am scris.

Vă voi oferi ca bonus de final „fete rele” – sunt una dintre cele care scrie despre „fete bune”, așa că nu veți găsi nimic din asta dacă intrați pe blogul meu.

M-am distrat să scriu acest lucru și, de asemenea, cred că în viitor voi face o altă listă cu căutările pe care mi le oferă domnul Google.

6 COMENTARII

  1. Interesante și distractive căutările. O sa ma interesez sa vad cum pot afla și eu aceste căutări care au condus spre blogul meu.
    Apropo handicapat – sinonim – dizabil 🙂
    Succes!

    • Handicap – sininim dizabil
      Handicapat este un temen folosit peiorativ pentru persoanele, sa zicem disgratioase, „bai handicapatule”

Lasă un răspuns