Primavăra, coronavirus și gadgeturile de la Spacer

1

În această primăvară, străzile, trotuarele și locurile publice sunt goale după ce a declarat starea de starea de urgență din cauza Coronavirus. Ce putem face acasă în această perioadă din cauza epidemiei? Nu putem face curățenie la nesfârșit și să ne uităm la televizor.

Ador tehnologia și internetul, îmi place să scriu pe blogulpersonal despre tot ce se întâmplă în jurul meu. Mă gândeam că am totul în ceea ce privește tehnologia, dar m-am înșelat, am nevoie de un nou mouse deoarece cel vechi nu mai funcționează bine. Nu pot să colind magazinele în această perioadă epidemică și trebuie să găsesc o soluție cât mai rapid.

Nu mă las prinsă de plictiseală în această perioadă și încerc să fac tot ce este important. Îmi scriu articolele de la Spring SuperBlog și am caut pe domnul Google un nou mouse și alte accesorii pentru a face aceste zile mai ușor de suportat. A fi în casă este o luptă intensă cu mine însumi. Nu-mi place să petrec mult timp în casă și situația mă obligă să fac acest lucru. Prefer să stau mai mult acasă pentru a mă proteja pe mine și pe familia mea, nu pot fi atât de egoistă.

Spacer a venit în ajutorul meu

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei mi-a spus să nu mai caut atât de mult pe Google și mi-a recomandat Spacer – IT comes home, care în punctul său de vedere îndeplinește toate calitățile în cea ce privește tehnologia. El mi-a dat un link pentru a comanda tot ce am nevoie și am găsit acolo cele mai noi gadgeturi cool. Am profitat de această șansă și mi-am comandat tastatura, mouse și mousepad.

Înainte de a comanda am văzut toate produsele de pe sit și mi-a atras atenția faptulcă au și Scaune gaming și din moment ce trebuie să stau mai mult acasă, mi-am comandat și eu unul.

I-am spus prietenului meu că mi-am comandat iar acum aștept comanda. El în glumă mi-a spus că m-am „tunat.” La început nu am înțeles ce voia să spună, dar într-un final am mi-am dat seama. Și mă întreba dacă mai am bani sau mi-am cheltuit toate economiile,la această întrebare nu i-am răspuns.

Cu aceste noi „jucării” voi trece mai ușor peste aceste zile. Ce nu știți este că prietenul meu este puțin gelos. Îi place să aibă cele mai noi gadgeturi și accesorii, iar acum sunt eu cea care le are. Vă rog să păstrați acest mic secret.

Spacer

Bineînțeles că nu am ratat ocazia de a-i arăta prietenului într-un video call care îmi sunt noile accesorii. Mi-a spus că este sigur că voi face asta, doar ca să-l necăjesc. Uf ce bine mă cunoaște, asta e acum! La scurt timp, curierul l-a sunat și pe el că are o comandă pe care trebui să i-o livreze, nu a înțeles ce anume și era surprins. I-am trimis Boxe Spacer pe care și el le dorea foarte mult. În scurt timp m-a sunat el înapoi să îmi spună că l-am lăsat fără cuvinte. El a început să glumească și să spună că prietenii la Coronavirus se cunosc.

Acum spuneți-mi sincer, când v-ați impresionat prietenii cu un cadou special? Dacă nu ați făcut acest lucru, acesta este momentul ideal, deoarece mulți dintre noi suntem stresați, panicați, dezorientai.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Spring Superblog 2020


1 COMENTARIU

Lasă un răspuns