Black Friday cu surpriză de la farmacie – de ce nu?

1

Când auzi de Black Friday, sună trist din cauza culorii sale negre, dar este de fapt o zi de bucurie. Este data tradițională în care diferite mărci și magazine de toate tipurile își oferă produsele cu oferte și promoții foarte importante. În această perioadă a austerității, orice bănuț trebuie cheltuit cu grijă și, mai important, să avem grijă de noi înșine, sănătatea este comoara noastră nestemată.

Dacă tot am vorbit despre sănătate, cel mai important lucru este că exista Black Friday si la Farmacia la Preț Mic, care acordă reduceri la majoritatea produselor. Mă bucură că se gândesc la sănătatea noastră. Mie, personal, mi se pare o idee bună. Mitul conform căruia doar magazinele de electronice, îmbrăcăminte etc. reduc prețul a fost distrus.

I-am spus verișoarei mele despre descoperirea mea, ea foarte ironică. ,„Dragă ai reduceri de vitamine ”? I-am explicat că reducerile nu se aplică doar pentru vitamine, ci și pentru medicamente, care ne ajută să trăim sănătos, acele medicamente ce sunt eliberate pe bază de rețetă. Ea și-a cerut scuze și înțeleg că este un lucru firesc să fie și Black Friday la farmacie. Și dacă tot ai deschis subiectul legat de vitamine, gândește-te, dacă acum peste covid vine sezonul de gripă vreau și eu să mă înarmez cu un întreg arsenal de vitamine și suplimente, dar și medicamente pentru tratarea simptomelor ușoare, așa că o ofertă bună la astfel de produse e mai mult decât perfectă.

Friday la farmacie

Eu sincer aș prefera discont nu doar la medicamente. De ce nu și la produsele de frumusețe. Înainte de toate suntem femei și trebuie să ne respectam corpul. Deja mi-am făcut o listă destul de lungă. Verișoara mea mă întreabă pentru cine vreau să mă păstrez frumoasă. I-am răspuns că orice femeie trebuie să se mențină frumoasă, mai întâi pentru ea și apoi pentru ceilalți. Nu trebuie să ne agățăm de un motiv anume pentru a fi frumoase. Și cum îmi place sa am mereu grijă de mine și să fiu mereu frumoasă pentru ceilalți, dar mai ales pentru mine. aș dori să am mereu la îndemână produse cosmetice la preț mic pentru toate nevoile mele. Dar cum banii nu mă dau afară din casă nu prea mi-ar veni să cheltui o avere pentru a mă răsfăța. Și uite așa o ofertă de Black Friday la Farmacia la Preț Mic ar fi mai mult decât binevenită când vine vorba de produse de înfrumusețare. În plus, chiar dacă găsești cam peste tot, în marile magazine produse destinate igienei și îngrijirii corporale eu prefer sa cumpăr de la farmacie. Nu știu cat a înțeles ea, dar, să fiu sinceră nici nu m-am chinuit foarte mult să îi explic.

Verișoara mea e o fire negativistă, pune răul înainte. Ea spune că mai bine să te aștepți la orice decât sa speri și să fii deziluzionat. Ea crede că lumea nu mai așteaptă Black Friday ca odinioară. Eu din contră, sunt fire cu o gândire pozitivă și sper până în ultima clipă că nu va fi așa. Ba din contră, lumea se așteaptă la orice este posibil din cauza covid si preferă să-și ia tot ce le este necesar. Oricum și în alți ani oamenii au făcut multe comenzi on-line de Black Friday, așadar, covid nu împiedică cu nimic.

Referitor la cumpărăturile on-line, mulți își aleg această metodă, în primul rand pentru lipsa de timp. Faptul că ne putem cumpăra și medicamentele necesare e un lucru îmbucurător. În aceasta perioadă este recomandat să evităm pe cât posibil spațiile aglomerate, dar și statul la cozi, inclusiv la farmacii. Adevărul este că există încă mulți oameni care nu îndrăznesc să efectueze comenzi on-line, deoarece acest lucru înseamnă să introducă datele bancare și / sau adresa pe un site web, așa cum este și verișoara mea.

Cumpărăturile făcute în farmacii online aduce pacienților numeroase avantaje și este din ce în ce mai acceptat de tot mai mulți oameni. Astfel este posibil să găsim cele mai bune prețuri, obținând astfel cele mai bune produse la modul cel mai ușor și simplu. Farmacia la Preț mic are întotdeauna o promoție curentă: reduceri pentru achiziții viitoare, vânzări, bonusuri, zile fără costuri de expediere etc., trebuie doar să prindeți ofertele. Astfel, se poate face o economie importantă de timp și de bani. Când este nevoie de urgentarea unor medicamente care să ne ajute să ne menținem sănătatea la parametri optimi și care nu se găsesc în farmacia fizică, farmacia online devine aliatul nostru.

Un aspect de luat în considerare în acest moment este cât de ușor este să găsești orice tip de produs pe care îl cauți, pe lângă faptul că există mai multe forme de plată. Majoritatea comenzilor plasate la farmacie online sunt foarte rapide. În acest fel, pacienții care se grăbesc să-și primească produsele pot începe tratamentul a doua zi. În plus, ei pot face cereri și comenzi într-un mod total privat, evitând unele situații incomode care pot apărea într-o farmacie fizică. De reținut! Cumpărarea medicamentelor la o astfel de farmacie nu este permisă minorilor sub vârsta de 18 ani.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2020


1 COMENTARIU

Lasă un răspuns