Salin ne ajută să respiram mai bine

1

O terapie salină constă în simularea climatului care există în interiorul unei peșteri de sare pentru a genera o purificare a pielii și a căilor respiratorii, consolidând astfel sistemul imunitar și, la rândul său, producând relaxare absolută. Este un tratament natural care aduce beneficii plămânilor, deoarece în această cameră se generează un mediu concentrat de particule de micro-sare (în funcție de boală sau vârsta pacientului). Am aflat asta în copilărie când am mers pentru prima dată la o salină. Am fost mai mereu bolnăvicioasă și am avut întotdeauna probleme cu nasul și tusea. Salina și nebulizator au fost prietenii mei.

Bolile tractului respirator sunt patologii foarte frecvente care tind să compromită sănătatea în primul rând și se poate ajunge la afecțiuni grave care provoacă un handicap major și chiar moartea. Acest lucru m-a pus serios pe gânduri și chiar vreau să am grija de sănătatea mea, chiar dacă e mai dificil datorită afecțiunilor care nu-mi dau pace.

Aparatele Salin

O prietenă de-a mea știe foarte bine despre problemele mele de sănătate și mi-a recomandat aparatele Salin( un inhalator și două purificatoare). Ea mi-a explicat că soțul ei nu mai sforăie iar sinuzita rebelă care îi dădea dureri de cap a cedat, deoarece aparatul Salin purifica aerul, îl face mai ușor respirabil mai ales că ea locuiește într-o zonă poluată. Terapia salină i-a ajutat în combaterea afecțiunilor respiratorii.

Purificator de aer Salin S2

Salin S2 este un dispozitivul medical care asigură funcționarea mai bună a aparatului respirator, funcționare care este fundamentală, asigurarea unei stări bune de sănătate. Nu are contraindicații și nu are efecte secundare, deoarece filtrarea aerului se realizează printr-un proces natural. Salin S2 poate asigura tratarea aerului într-o cameră de maxim 15 metri pătrați. Dimensiunea de gabarit 105 x 135 x 145, poate fi folosit oriunde, mai puțin în spatii cu umiditate sporită și bucătarii ( datorită aburului).

Aparatele Salin

Purificator de aer SALIN PLUS

Purificatorul de aer SALIN PLUS acționează prin trecerea permanentă a aerului prin blocul filtrant realizând un conținut discret. Aparatul este ideal pentru încăperile spațioase. Pentru cei care au probleme cu sforăitul este recomandată folosirea Purificatorului SALIN PLUS pentru o perioadă cât mai îndelungată Dimensiune de gabarit 18,1 x 16,5 x 23,5 cm.

Atenție: Purificatorul Salin Plus nu funcționează în procesul de eliminare mucegai, ci poate fi folosit doar pentru eliminarea mirosului de mucegai.

SALIN PLUS

Inhalatorul InSalin

Mini-Inhalatorul InSalin este un real ajutor ca terapie ajutătoare pentru diverse afecțiuni ale cailor respiratorii superioare și inferioare: astm bronșic, bronșite, sinuzite, rinite, alergii respiratorii. Dispozitivul conține micro particulele de NaCl se realizează printr-un procedeu de noutate absolută bazat pe trecerea aerului inspirat de către utilizator printr-un strat de granule de sare care au o structură speciala ce asigura emisia micro-particulelor saline. Inhalatorul InSalin realizează o terapie complementară și se utilizează de către o singură persoană. Dispozitivul poate fi folosit oriunde.

Inhalatorul InSalin

Salina la mine acasă

După cum ați văzut m-am documentat intens și am înțeles că produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor în saline cunoscute și folosite la noi în țară de foarte mult timp. Așa am aflat că acest tratament este recomandat într-un spectru foarte larg de afecțiuni ale căilor respiratorii superioare și inferioare, de la sinuzite, rinite alergice sau astm bronșic, la bronșite și pneumonii. Purificatorul Salin contribuie la mărirea rezistenței la răceli deoarece utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorură de sodiu. Mi-am zis: de ce sa nu beneficiez permanent de efectele benefice remarcabile ale aerului de salină. Mai ales că acum îmi e greu să mă deplasez iar o vizită la salină e foarte costisitoare. Nu mai vorbesc de regulele foarte stricte în această perioada, datorită coronavirus. Pentru a fi sănătoși e important să respirăm un aer cât mai curat chiar dacă acest lucru nu e posibil în mod natural.  

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns