Cum ne pregătim pentru Crăciun?

Cel mai bun brad artificial de Crăciun

1

Cele mai importante sărbători din calendar sunt aici și odată cu ele, sfârșitul anului. Se încheie o etapă de obiective, obiective și multă muncă. Un moment care invită la reflectarea și planificarea noilor provocări. O serie de date în care omul și religiosul se amestecă.

Cele mai bune amintiri ale mele legat de Crăciun și cu siguranță cele ale majorității sunt cele din copilărie. Valorile pe care le transmit părinții vor face parte din amintirile lor pentru totdeauna. A le spune despre experiențele din copilărie și a le spune despre adevăratul sens al Crăciunului va ajuta la formarea tradiției fiecărei familii. Pentru ca mâine să nu creadă că Crăciunul este doar o chestiune de a primi cadouri. Într-adevăr, pentru mulți, Crăciunul înseamnă doar Moș Crăciun, brad de Craciun împodobit și nu nașterea lui Iisus Hristos. Această mentalitate trebuie schimbată.

Natural sau artificial: care este cel mai ecologic brad de Crăciun?

Mirosul caracteristic al bradului natural contribuie la crearea unei atmosfere festive greu de egalat pentru cei care nu pot concepe Crăciunul fără acest detaliu olfactiv. Cu toate acestea, unui brad îi ia mulți ani ca să ajungă la dimensiunea potrivită ca să fie tăiat pentru a ne bucura de el în perioada Sărbătorilor de iarnă, după care este aruncat la gunoi, precum un lucru de care nu mai avem nevoie.

brad de Crăciun

Este adevărat că putem cumpăra unul în ghiveci, dar trebuie îngrijit în mod corespunzător pentru a rezista. Ca și cei tăiați, mulți brazi în ghiveci sunt deja uscați atunci când sunt cumpărați ca brazi de Craciun.

A alege între un brad natural și unul artificial este o decizie grea și totodată controversată. Ambele variante vin atât cu avantaje cât și dezavantaje atât din punct de vedere al costului pentru cel care îl cumpără, cât și din punct de vedere al impactului ecologic.

Brazii artificiali sunt preferați de mulți, deoarece nu umple podeaua cu ace asa cum face un brad natural. Ei au, de asemenea, avantajele lor asupra mediului, deși sunt puțini în comparație cu cei naturali. Poate că cel mai mare beneficiu pentru mediu este că un bradut artificial nu trebuie să fie udat, ceea ce reprezintă o ușurare pentru o planetă în care consumul de apă este o povară constantă.

crăciun acasă

De ce am ales un brad artificial de Crăciun?

Trebuie să recunosc faptul că în mod tradițional, până acum eu am avut doar brad natural, dar anul acesta am decis să încerc și unul artificial. Bradul natural pe lângă multitudinea de ace care cad pe podea, este greu de ales. Cei care arata perfect, cu ramuri bogate, nu sunt pentru buzunarul meu. Sincer nu mai vreau să dau banii pe un brad „chel”, cum zice mama.

Știm deja că plasticul a devenit o serioasă problemă ecologică, iar liderii statelor și ai UE pun serios problema brazilor artificiali, deoarece nu sunt biodegradabili, prin urmare nu pot fi reciclați. Acum nu începem să spunem, nu mai cumpărăm artificiali, deoarece dăunează mediului. Asta ar însemna sa fim ipocriți, sunt alte lucruri pe care le folosim în fiecare zi și dăunează mediului.

Un lucru foarte important, un brad artificial de Crăciun nu va avea nevoie de o anumită temperatură, apă și lumină pe care le are unul natural. Odată cu sfârșitul sărbătorilor, poate fi refolosit timp de mulți ani, acest lucru îmi permite să fac o singură cheltuială și să economisesc banii pe care i-aș cheltui an de an pe unul natural. În plus, va fi foarte ușor să-l depozitez pentru a mă putea bucura și anul viitor de el.

Pentru mine, există un aspect fundamental: bradul artificial nu provoacă reacții alergice la unii oameni, ceea ce face ca sărbătorile să fie mai puțin distractive. Terpenul, un compus care se găsește în seva de pin și brad, este un alergen cunoscut al pielii.

Brad golden Royal

Brad artificial de Crăciun: care este cel mai bun din 2020?

Înainte de a cumpăra bradul de Crăciun, este necesar să știu anumite aspecte relevante atunci când aleg produsul potrivit pentru mine, de aceea este important să țin cont de mărime, depozitarea și siguranța bradului.

Trebuie sa ma grăbesc în legătură cu modelul ales, E-sarbatoare în familia mea și îmi doresc un brad premium cam de 1, 80 m, cu aspect natural și cu ramuri 3D care au o compoziție plastic ecologic și care poate înlocui cu succes bradul natural. Acest tip de brad artificial va fi o alegere ideală pentru casa mea.

Ce mă determină să aleg un brad premium în detrimentul unuia mai ieftin? Calitatea superioară este motivul pentru care prefer să achiziționez acest tip de brad. Plasticul din care sunt confecționați brazii ieftini nu se degradează iar dacă sunt arși poluează. În raport calitate-preț cu siguranță nu aș opta pentru un brad ieftin.

De pe data de 6 Decembrie vă voi spune clar și răspicat, E-sarbatoare în casa mea. Te-aș invita și pe tine, dar știi deja restricțiile ne cam împiedică. Bradul natural nu îl puteam împodobi mai devreme de 24 decembrie, se știe deja de ce.

brad de craciun grand elitte

Știu vei ca te vei întreba, cum voi avea un asa brad „de fițe” la timp. Simplu: intră pe site-ul e-sarbătoare și iți vei găsi și tu modelul dorit. Au deja 6 anișori de când comercializează brazi artificiali.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns