Bucătăria, mai mult decât un simplu spațiu în casa mea

1

De când mă știu, sunt o visătoare incurabilă. Ce visez noaptea fac ziua, indiferent, dacă este ceva pentru familie, casă, chiar și ce scriu pe blog, este influențat de ceea ce visez noaptea. S-a întâmplat nu de multe ori visez că lovesc o persoană pe care o cunosc și nu fac acest lucru, deoarece nu sunt o fire violentă. Ultimul vis a fost legat de bucătăria mea, mai precis că eram în căutarea unui nou mobilier. Eu am un motto: Dacă ai un vis, trezește-te şi urmează-l!

În bucătăria mea îmi place să dau curs planurilor. Se știe deja că bucătăria este fără îndoială cea mai importantă parte a casei și a devenit spațiul central al vieții mele de zi cu zi. Este spațiul meu iubit, plin de activitate, care se bucură de un farmec special și confortabil.

Bucătăria

Rutina zilnică atunci când luăm masa în bucătărie întărește comunicarea și legătura familială. Stabilirea unui timp pentru a mânca și a face acest lucru împreună este o ocazie excelentă de a vorbi, de a schimba experiențele zilnice, de a reflecta, de a lua decizii, de a împărtăși cunoștințe și, mai ales, de a recrea momente plăcute alături de familie și prieteni. Eu sunt fascinată de handmade, iar figurinele din ipsos le pictez în bucătărie, este locul cel mai comod și mai luminat din toată casa.

bucătărie

În timp ce stăteam pe scaunul meu preferat și sorbeam dintr-o ceașcă de cafea, mă gândeam că mobilierul de bucătărie s-a deteriorat și că „țipa” să fie schimbat, la fel ca în visul meu. I-am povestit unei prietene virtuale despre planul meu și ea mi-a recomandat să caut pe FAVI.ro. Acest lucru m-a făcut curioasă și am început să caut pe internet, inițial am crezut că este un magazin online, dar de fapt este cel mai mare motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni din România. Pe FAVI.ro se găsesc sute de mii de produse, de la peste 200 de magazine din România.

Așadar, am intrat pe platformă și am cautat mobilierul perfect pentru o bucătărie de vis. Dacă am găsit? Mai încape îndoiala? FAVI.ro m-a ajutat să-mi îndeplinesc visul de a avea o bucătărie cu un mobilier modern. Familia mea a fost mulțumită de alegerea făcută. Soțul mi-a zis ca a fost o idee bună să lase bucătăria pe mâna mea.

Oare v-am spus ce fel de soț am? Nu cred. Să vă spun ce idee genială a avut în timp ce savuram împreună cafeaua. Mama mea era de ceva timp în căutarea unei canapele. Își dorea un anumit model de canapea pe care nu o găsea în magazinele clasice. Soțul meu a avut ideea să caut pe Favi.ro poate găsesc modelul de canapea dorit de mama. Parca eram un copil cu jocul preferat, am început să cotrobăi pe site și am găsit ceea ce cautam. Imediat îl sun pe soțul meu să-i spun vestea, care, mie personal mi se părea a fi una grozavă. Ce credeți, rădea de mine! Îmi zicea că ma comport de parcă aș fi descoperit o comoară. Comoară nu am găsit eu, dar mă simțeam fericită chiar dacă iubitul meu soț mă tachina.

canapele

Nu i-am spus mamei absolut nimic. În ziua când trebuia să vină cei de la magazinul de la care am comandat canapeaua m-am dus să o vizitez „fără un motiv anume”. Mare a fost surpriza când noua canapea era adusă în casă. Parcă era un copilaș cu jucăria nouă. Între timp a ajuns și soțul meu care nu voia sa rateze acest moment special. I-am spus mamei că ideea a fost a lui, deoarece nu-i plăcea să o vadă umblând din magazin în magazin. Ce ziceți? Nu-i așa că am un soț grozav?

Visul meu de a avea o casă primitoare, un soț iubitor și părinți fericiți e mai mult decât orice comoară. Ei sunt comoara mea și nu o dau la nimeni.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns