Un plan reușit, de două ori câștigată

1

Acum ceva timp o prietenă a venit la mine disperată că nu știe cum să-și facă sala de sport mult visată. Eu de fel sunt mai optimistă și am rugat-o să fie calmă, să-și facă calculele și vom găsi o soluție.

Zis și făcut, am cautat pe internet soluții care să o ajute pe prietena mea. Ea deja are un teren, pe care sa construiască, eu i-am promis că o voi ajuta ca în scurt timp să aibă sala de sport pe care ea și-o dorește.

În timp ce dădeam scroll pe Google, găsesc Frisomat, devin curioasă și intru pe site, aflu ca este vorba despre o companie ce și-a început activitatea în 1978 în Belgia și a finalizat peste 35.000 de construcții metalice până în prezent, răspândite în mai mult de 100 de țări, pe 4 continente, fiind un lider global în construcția halelor metalice. Bingo!

După ce am aflat detaliile necesare, o sun pe prietena mea și îi dezvălui cele descoperite.

-Hei! Intră te rog pe site-ul celor de la Frisomat și vezi dacă îți convine.
-Oare vor putea construi sala de sport asa cum vreau eu? Știi eu vreau ca aici să se practice diferite sporturi pentru copii, dar și o sală de fitness și aerobic pentru adulți.
-Dacă vrei sa fie asa cum vrei tu, nu poți face altceva decât să suni pentru a afla o ofertă detaliată despre cum sunt aceste hale, dar și o ofertă de preț.
Din ce vad eu aici, tot ei se ocupa și de proiectarea sălii, nu doar de de transportul halelor și construcția în sine a sălii de sport.

sala de sport Frisomat

Sala de sport de la Frisomat

Prietena mea m-a sunat înapoi și mi-a dat o veste nemaipomenită la care nici măcar ea nu se aștepta. A aflat ca poate obține finanțare din Fonduri Europene pentru un proiect hală metalică. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă este să caute consultanță pentru a obține aceste fonduri.

A durat ceva timp până a reușit ceea ce și-a propus. Cu mult efort, răbdare și bani cheltuiți cu chibzuință, acum prietena mea are sala de sport mult visată. Ea o numește sala de sport Frisomat, deoarece i-a îndeplinit visul dim copilărie.

montaj structura sala sport Frisomat

Frisomat i-a fost un aliat de încredere. Sala a fost proiectată după exigentele ei. Deja visează la gălăgia copiilor în vestiare în timp ce se pregătesc pentru cursurile de sport și agitația din sala de fitness.

Acum sala trebuie dotată cu aparatura necesară. Ea este o împătimită a sportului și personal se va ocupa de cursurile de fitness. Până atunci mai e un hop, să termine de dotat sala și să-și găsească cursanții, respectiv profesorii pentru sporturile pentru copii.

sală de sport

Prietenii la nevoie se cunosc

Cu siguranță v-ați întrebat ce am vrut să spun cu Un plan reușit, de două ori câștigată. Ei bine, planul reușit, face referire la visul prietenei mele. Când eu am avut unele probleme ea a fost singura alături de mine, prin faptul ca ea a făcut acest lucru eu ma simțeam datoare moral să o ajut. Cum altfel puteam sa o ajut decât să-și vadă visul împlinit. De ce, de două ori câștigată? După cum am scris mai sus eu și sportul nu ne înțelegeam prea bine iar corpul mereu striga că vrea să fie mai suplu și energic. De voie de nevoie m-am dus la sala de fitness a prietenei mele. Cei drept acum mă simt bine.

Frisomat

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns