Frumusețe, dar ce este asta? Farmec știe

1

Conceptul de frumusețe este relativ la imaginația colectivă și la cultura diferitelor epoci. Frumusețea este o calitate prezentă într-un lucru, obiect sau persoană care produce plăcere intensă minții și provine din manifestări senzoriale. Încă din cele mai vechi timpuri, bărbații și femeile au încercat să-și îmbunătățească aspectul personal folosind resursele pe care natura le-a pus la dispoziție.

Este frumusețea eternă?

Cei care au fost renumiți pentru frumusețea lor în anii 50 sau 60 care i-au înnebunit pe toți sunt încă considerați icoane ale frumuseții, ținând cont că astăzi multe produse cosmetice și produse de îngrijire personală sunt pline de substanțe chimice, nu cum erau înainte, mult mai naturale. Datorită acestui lucru am ajuns să cred că frumusețea este eternă, doar că mulți interpretează greșit. Frumusețea este eternă atâta timp cat îmbătrânești frumos. Pentru unii oameni, în special pentru femei frumusețea poate fi un blestem. Ea vine ca un dar multe femei cred că doar fizicul contează, acel fizic pe care îl au la 20-30 de ani și uită să se îngrijească. Peste ani se trezesc că frumusețea dispare. Din experiența acestor femei trebuie să învățăm să ne îngrijim. Și, da pentru fiecare femeie în parte există frumusețea eternă dacă știe să se îngrijească corespunzător.

De fapt, îmi amintesc perfect modul în care mama mea căuta mereu produse anti-age, cât mai naturale care să aibă grijă de pielea ei și de aceea Ana Aslan a fost zeița care a făcut-o să se simtă frumoasă. Cele mai frumoase femei din această lume au fost cele care au știut să profite de mici detalii care le-au făcut speciale Acest lucru mi-a dat un impuls să „merg” pe calea mamei mele, căutând produse cosmetice și de îngrijire a pielii care să conțină cât mai puține substanțe chimice. O prietenă mi-a recomandat Gerovital H3 Classic. Acest lucru m-a făcut curioasă și am dat scroll pe site-ul Farmec pentru că voiam să găsesc ceva pentru pielea mea uscată. Chemarea frumuseții nu este o urgență fiziologică și nici nu are valoare de supraviețuire biologică, dar este ceea ce mă face să mă simt feminină, iar pielea uscată mă face să mă simt frustrată. Am avut noroc! Am găsit Crema Intensiv Hidratantă Gerovital H3 Classic care conține Complexul Anti-Îmbătrânire care previne și atenuează semnele senescenței pielii mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii și este un produs 100% românesc.

Gerovital H3 Classic

După cum v-am spus deja, pielea mea este foarte uscată și nu numai pielea feței, ci și corpul, iar acest lucru se vede și la mâini. Vârsta este, de asemenea, dezvăluită în funcție de starea în care sunt mâinile mele, deoarece conțin foarte puține glande sebacee pe spate și nici una pe palmă, ceea ce le face vulnerabile la detergenți, frig, apă, mediu, etc. și asta mă obligă să le acord o îngrijire specială, o cremă hidratantă de mâini. Crema regenerantă pentru mâini conține complexul inovator anti-age care previne și atenuează semnele îmbătrânirii pe pielea mâinilor, prima afectată de trecerea timpului și acidul hialuronic hidratează în profunzime.

cremă hidratantă

Datorită recomandărilor prietenei mele cu Gerovital H3 Classic am rezolvat deja primele și cele mai mari dintre problemele mele legate de frumusețea feminină. Sincer nu vreau să mă opresc aici, vreau să-mi iau și Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1 ce conține Acid Hialuronic, Vitamina E și juvinity (noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit și Complexul tinereții). Sincer nu mă voi opri aici.

Te îndemn și pe tine cititorule să scrii ce înseamnă pentru tine frumusețea clasică și, mai ales, cum ai grijă de cel mai important accesoriu pe care îl porți toată viața și care nu se demodează niciodată – pielea, punând accent pe beneficiile produselor Gerovital.

Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns