CashClub: sau cum să primești bani dacă alegi să faci cumpărături online?

2

A economisi este un lucru bun pentru toată lumea. Fie că îi ținem în casă, „la ciorap”, cum se mai spune, fie că avem un cont de economii. Să ai bani puși deoparte este foarte important, deoarece niciodată nu știi când îți trebuie. Dar poate că puțini știu că există o modalitate de a economisi oferită de unii comercianți și anume cashback. Am văzut acest lucru pe net și mi-a atras atenția. Practic nu cumperi direct de la mai multe magazine, ci de la unul ce are partenere multe altele, iar în schimb primești înapoi un procent din produsele cumpărate și uite așa aduni bănuți. Wow ce tare este asta, mi-am zis!

Fac parte dintre acei oameni care, din cauza unui handicap, am învățat să fac economii, să nu cheltuiesc banii, ci să fiu cât mai chibzuită. De asemenea, mi-ar fi plăcut să cumpăr mai multe lucruri, dar banii au fost împărțiți întotdeauna în: cheltuieli de întreținere, hrană, medicamente și „poate mai rămâne și ceva din bani să cumpăr ceva pentru mine”. Sunt femeie și ca femeie, trebuie să-mi cumpăr cele necesare. În plus, pandemia ne-a obligat într-un fel sau altul să ne axăm pe cumpărăturile online și, a trebuit să mă reorientez către cumpărăturile pe internet.

 #farabaniaruncați

Voiam să găsesc soluții de a cheltui cât mai puțin, să-mi achiziționez și strictul necesar, însă nu aveam nici cea mai vagă idee cum să fac acest lucru. Un prieten a venit cu ideea genială de a face economii prin metoda cashback. Știam eu câte ceva despre această metodă, dar nu știam cum aș putea face economii. După ce mi-a explicat cum funcționează mi-am ales și un slogan, #farabaniaruncați.

Conceptul de cashback poate fi tradus prin „bani înapoi”. Acesta constă dintr-un sistem prin care o persoană care face cumpărături într-un supermarket poate plăti achiziția cu un card de debit. Reprezintă o economie excelentă, în special pentru persoanele care fac cumpărături online foarte des.

L-am întrebat pe prietenul meu ce platformă îmi recomandă și mi-a sugerat CashClub, eu am crezut că el a greșit și că în loc să spună cashback a spus altfel. El m-a corectat și mi-a explicat că așa se numește platforma. Mi s-a părut interesant și mi-am zis: ia să văd eu care e treaba cu CashClub!

CashClub – câștigi bani atunci când îi cheltui!

Ce este CashClub?
Din ce am înțeles eu, CashClub nu este doar o platformă de cashback, este o platformă care se bazează pe marketing afiliat care ajută utilizatorii să-și crească economiile. Și este un dublu avantaj, pe de o parte, rambursează o parte din achiziții și, pe de altă parte, achiziția va costa mai puțin.

Cu CashClub toată lumea câștigă:
Magazinul online: Câștigă clienți noi fără eforturi neapărat mari de marketing, deoarece marketingul a fost realizat de platforma cashback.
CashClub: Primește un comision de la fiecare magazin online pentru fiecare client nou care se înscrie.
Tu: Recuperezi un procent din achizițiile tale. Dacă faci multe cumpărături pe Internet, procentul va fi unul semnificativ și vei economisi. Primești un credit în cont a cărui sumă corespunde unui procent din achizițiile efectuate.

Cash Club

Beneficii cu CashClub

Cum să economisești:
Stabilește obiective de de a face economii.
Încurajează achizițiile, deoarece magazinele care funcționează cu rambursare generează mai multe vânzări datorită avantajelor lor.
Evită să plătești taxe suplimentare pentru retragere în numerar la bănci sau bancomate. Majoritatea utilizatorilor de internet consideră că acesta este un mod sigur și ușor de a economisi bani.

Cum se folosește:
Tot ce trebuie să faci pentru a începe să te bucuri de avantajele cashback este să te înregistrezi pe CashClub. Crearea unui cont este un proces rapid și total gratuit.
Dacă folosești un desktop sau laptop, trebuie descarci extensia de browser pentru Chrome. Extensia va deveni aliatul tău, îți va reaminti că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva de la unul dintre magazinele partenere.
Dacă folosești telefonul mobil pentru a face cumpărături online, poți instala aplicația CashClub. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android.
În plus, dacă îți inviți prietenii prin programul de referali, poți câștiga 30 de lei pentru fiecare cont activat, adică după ce a plasat cel puțin o comandă.

aplicația CashClub

Pe pagina de promoții poți vedea produsele cu cea mai mare reducere. Zilnic beneficiezi de oferte tentante, de la cele peste 800 de magazine online: answear.ro, epantofi.ro, Flanco, FashionDays, Libris, Hervis, notino.ro și multe altele. Așadar, data viitoare când vei face o achiziție poți avea profit. Nu-i așa că e super!

După ce am studiat aproape tot ce s-ar putea studia despre CashClub, nu pot decât să-i mulțumesc prietenului meu. Datorită lui, am găsit un aliat de încredere care m-a ajutat să fac economiile mult dorite.

Atenție însă, nu confunda CashClub cu sistemele de recompensare ale unor cărți de credit care rambursează un procent mic din achizițiile pe care le faci. Sunt lucruri diferite.

CashClub

Tu îți faci economii? Dacă nu știi cum, CachClub te va ajuta!

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

2 COMENTARII

  1. […] obținere de venituri; de o platformă ce se dezvoltă și se transformă, și nu mai este doar o platformă de cashback, încă gratuită! Fie că se apropie Black Friday, vin sărbătorile, zilele onomastice ale celor […]

Lasă un răspuns