Outlet: Trendy și chic din cap până în picioare

2

Sunt momente în viața oricărui om în care trebuie să se îmbrace pentru a impresiona, deși, eu cred că în fiecare zi ar trebui să ne îmbrăcăm așa! Pentru a ne impresiona și a ne oferi o stare de bine nouă înșine în primul rând, ca și cum ar fi tot timpul o sărbătoare!

În anii copilăriei, mai știți, când probam diverse haine iar bunicii ne întrebau de fiecare dată: ” Și acum, cine ești? ” Anii aceia… Cum aș putea să îi uit? Ca și atunci, deși anii au trecut, îmi răsună deseori în cap întrebarea aceea, pentru că nu te îmbraci să te impresionezi pe tine și să te simți bine tu, ci contează și impactul pe care îl are în jur ceea ce putem numi: TREND. Trendul, of, cireașa gingașă a modei crescută într-un copac, în nisip, dar care care niciodată nu știi dacă mai rămâne sau nu în cireș după o adiere a vântului sau se va pierde în valuri. Este totuși ceva sublim, personal deseori și la fel de des, artistic! De la cei mai mari până la cei mai mici creatori de modă și trenduri, toți au trecut de mult de simplă funcție pe care o aduce utilitatea lor, a hainelor! Pentru mulți dintre noi hainele aduc un accent al stilului nostru, fie el găsit sau nu, o personificarea, o completare, precum nisipul completează plaja și scoicile nisipul. Fie că știm sau nu să definim sau să recunoaștem acest stil, este imposibil să nu găsim ceva să nu se potrivească, să nu ne anime mintea și formele corpului fiecăruia precum un cântec favorit al unui cuplu bine consolidat.

Outlet

Ne exprimă individualitatea, ne schimbă starea de spirit, ne conferă confort, fie că vorbim despre un interviu sau o întâlnire amicală, o seară romantică sau o ieșire la cumpărături, o plimbare sportivă sau o simplă ieșire cu patrupedul nostru, trebuie să ne alegem cu atenție hainele căci ele reprezintă identitatea noastră unică!

Să ne îmbrăcăm bine ne face să ne simțim mai încrezători și ne motivează să ieșim în fiecare zi în oraș cu mult mai multă energie. Dar ce facem când nu avem bani să ne cumpăram haine de calitate? Calitatea o putem avea și cu bani puțini, cu ajutorul ținutelor second hand. Acum, că lumea modei se schimbă cu viteza luminii, este esențial și necesar să avem grijă de planetă în timp ce ne îmbrăcăm. Pentru a realiza acest lucru, hainele second hand sunt un instrument excelent pe care îl putem folosi.

Outlet damă

Evernisaj: produse unice outlet și second-hand

Evernisaj este un magazin online second hand chic & smart, din România, dar și de tip outlet damă și outlet bărbați. Pe site-ul lor puteți găsi mărci renumite, modele unicat, 100% autentice. Produsele lor sunt de calitate, controlate cu mare grijă, fără defecte și cel mai important, prețuri pentru buzunarul tuturor.

Ce este conceptul Outlet?
Conceptul Outlet este frecvent utilizat în limba noastră pentru a denumi magazinul care oferă produse de la una sau mai multe mărci la un preț promoțional, pentru că apar noi colecții iar cele vechi au ieșit din trend. Acest lucru permite ca prețurile să fie mai mici în comparație cu magazinele obișnuite. Punctele de vânzare au reprezentat o adevărată revoluție în sectorul comerțului cu amănuntul în ultimii ani. De fapt, în România, a început să câștige popularitate datorită conceptului inovator care oferă clientului posibilitatea de a achiziționa produse de la brand internațional la prețuri mai mici. Acest concept s-a născut în anii ’30.

Outlet bărbați

Cum mi-am găsit stilul vestimentar

Au fost momente în viața mea când am simțit cea mai mare nevoie de a-mi exprima „stilul”, și aceeași voce îmi șoptea: „NU AM STIL”. Când vorbesc despre stil, mă refer la esența mea, la tot ceea ce mă face să fiu cine sunt (gusturile, preferințele, nevoile mele). Stilul nu este permanent și evoluează, de aceea este normal că uneori trebuie să-l exprim mai mult sau să-l reafirm în fața schimbărilor puternice din viața mea.

Sunt genul de om căruia îi place stilul natural. Îmi place să port haine mai relaxate, sport, port puțin machiaj, tricouri cu accesorii potrivite: cercei, brațări, ceasuri, genți femei de diferite mărimi, în funcție de necesitate. Elementul esențial din garderoba mea: jeans. Imaginea mea proiectează un aer tineresc. Prefer confortul, iar stilul vestimentar este unul casual.

second hand

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

2 COMENTARII

Lasă un răspuns