Cumpără și câștigă bani!

2
CashClub
Sursa foto: Pixabay&CashClub, Edit: canva.com

Bună, dragilor! Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt o împătimită a reducerilor, a cardurilor și cadourilor. Până la urmă chiar și cei mai bogați oameni sunt atenți cu finanțele lor, asta fără să fac referire, chiar deloc, la propria-mi persoană. Am carduri peste tot: la farmacii, librării, la companii, machiaje, haine, pantofi, oriunde! Am mai multe carduri decât bani în portofel! Acesta este adevărul! Unde e reducere, acolo sunt și eu! Totuși, dacă stai să te gândești, prețul de producție al multor lucruri este cu mult mai mic decât știm noi. Așa că dacă se poate aplica o reducere, eu sunt cea mai fericită! Nu sunt prea multe moduri de a face economii iar cumpărăturile este unul dintre cele mai utile, pentru că se cumpără mult, constant!

Avantajul nostru, față de părinții sau bunicii noștri este că, azi, totul este Smart! Smartphone, smartwatch, #smartshopping. Suntem privilegiați. Privilegiați pentru că avem nevoi și riscăm să rămânem rapid fără bănuți. De aceea sunt necesare alternative pentru toate aceste lucruri.

#smartshopping
Sursa foto: pixabay, Edit: canva.com

Cashback – bani înapoi din cumpărături online

Da, mi s-a întâmplat de nenumărate ori să îmi iau o rochie și un pantof, și să rămân ” Săraca Pământului „. Să îmi calculez banii de pâine și să iau ceea ce îmi permit din mâncarea ieftină pentru a supraviețui, sărmana de mine… Știți vorba aceea: ai, da’ n-ai! Sau cumpăram pentru părinții mei ce își doreau de-o vreme, iar când deschideam portofelul ieșea fum și aburi din el. Mda… Nu fac parte din categoria oamenilor care au avut totul de-a gata de la părinți. Părinții mei au fost săraci și au muncit pentru fiecare bănuț. Nu e o rușine, rușine este când furi, când ești rău sau corupt și profiți de alți oameni mai săraci decât tine. Pentru că este ușor să faci asta. Nu ne-am plimbat cu avionul prin Filipine!

S-a întâmplat de multe ori să rămân fără bani, cu sau fără voia mea, până am descoperit varianta cashback. Ce înseamnă, mai exact!? Înseamnă că ai opțiunea de a cumpăra redus, de a economisi și de a obține bani atunci când cumperi. Adică, cum!? Ca și cum te duci la magazin, cumperi și primești banii înapoi!? Adică ei nu profită de oamenii care nu sunt extrem de înstăriți, încât să le ia banii și, le dau acestora înapoi!? Waw, da! Exact așa, doar că online. S-a creat un cont cashclub, care, îți oferă comision la fiecare achiziție și nu mulți știu despre asta. Iar înregistrarea este gratuită!

CashClub
Sursa foto: CashClub, Edit: canva.com

Cumpărături smart cu CashClub

Pentru cine este util acest organizator de magazine!? Pentru familii cu copii, studenți, bătrâni, case de copii, afaceri mici și mijlocii, mai pentru noi toți, de fapt!

Ce fel de magazine!? Magazine din care poți selecta ce e mai bun pentru tine. Ai la dispoziție 800 de parteneri din care îți poți alege produsele, conform doleanțelor tale: Epantofi, Decathlon, Noriel, Answear, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis, Top-Shop, Nichiduta, Avon, DrMax, SensiBlu, Petmart, Farmec, și câte și mai câte!! Acestea sunt doar câteva dintre ele.

Cum poți face asta!? Simplu. Îți creezi un cont gratuit pe https://cashclub.ro/ și începi să primești cashback la fiecare achiziție online. Apoi, ai multe alte funcționalități care să îți garanteze că plătești cel mai bun preț:

Funcția unu Pagină de cupoane și reduceri active la orice moment la toate magazinele partenere. Cupoanele și reducerile sunt aplicate pe coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.

Funcția doi Comparator de prețuri integrat în platformă pentru a putea vedea în timp real cine și unde vinde mai ieftin. Te informezi corect și cumperi inteligent.

Funcția trei Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg Extensia va deveni propria ta asistentă virtuală care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva din magazinele partenere. Când ajungi la pragul minim de 50 de lei, vei observa că apare butonul „Solicitare plată”, după ce ai apăsat va trebui să îți introduci contul, numele și numărul de telefon. Banii vor fi transferați în contul personal. Îi poți lăsa oricât în cont și faci retragere când dorești.

BONUS

Funcția patru ➡ Aplicație pentru mobil iOS și Android pentru acces rapid și comoditate în utilizare.

Funcția cinci ➡ Program de referal unde poți câștiga 30 lei pentru fiecare cont activat (adică vei primi 30 lei în contul tău atunci când prietenul invitat plasează o comandă validă, primește la rândul lui 30 de lei.

CashClub îți garantează afilierea cu magazinele partenere, de la care primești un link ce îl poți copia și distribui apoi altor persoane. Când cineva cumpără de pe linkul distribuit de tine, tu vei încasa un bonus.

CashClub
Sursa foto: CashClub, Edit: canva.com

Ce este CashClub?

CashClub este o platformă de cumpărături online de tip cashback care oferă membrilor săi o parte din bani înapoi, reprezentând un procent din valoarea comenzii plasate. Aceste comisioane care sunt generate la înregistrarea vânzării sunt împărțite de cei care fac marketing afiliat cu utilizatorii care au făcut achiziția. Astfel, între 1 și 30% din prețul produselor și serviciilor, revine cumpărătorului!

Black Friday se apropie și dacă ai deja lista de cumpărături pe care vrei să o faci poți folosi cu încredere platforma CashClub, fără prea mare efort, cu ajutorul telefonului mobil sau al calculatorului. Prin intermediul platformei tranzacțiile se desfășoară ca și până acum, prin sistemele de plată securizate ale magazinelor asociate, prin urmare, nu vei efectua nicio tranzacție financiară pe platforma CashClub.

Sursa foto: CashClub

Vorbim, astfel, de o întreagă serie de funcționalități de economisire, dar și de obținere de venituri; de o platformă ce se dezvoltă și se transformă, și nu mai este doar o platformă de cashback, încă gratuită! Fie că se apropie Black Friday, vin sărbătorile, zilele onomastice ale celor dragi nouă, este o oportunitate foarte bună de a face economie în timp ce ne bucurăm de produse de calitate la cele mai bune și reduse prețuri! Da, înțelept așa!

Deci nu este vorba doar de cupoane de reduceri și bonusuri sau comisioane pentru că ai cumpărat, tu, personal, dar se poate crea ceea ce eu numesc grup de prieteni. Prieteni, prin prieteni și tot așa; toată lumea câștigă!

Mă sună mami, tocmai ce i s-a stricat bateria de la baie… și așa voiam să mai schimb câte ceva pe acolo. Are un duș vechi de 100 de ani. Poate găsesc tot ce îmi trebuie din comisioanele și bonusurile pe care le am prin cont. Mai pun și eu puțin și, am făcut treabă. Dacă este așa cum vreau eu și îmi rămân bani, îi iau și ei un buchet mare de flori! Nu i-am mai luat de mult, sunt sigură că se va bucura! Da chiar, poate găsesc online!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

2 COMENTARII

Lasă un răspuns