Bucătăria campion cu Dajar Ambition

1
Dajar Ambition
Sursa foto: Dajar România, Prelucrare Canva

Care este anotimpul vostru preferat!? Știu că veți alege, știu ce variante aveți! Dar nu știți varianta mea! Anotimpul meu preferat se numește ” Sărbători „. De ce!? Pentru că pe lângă vremea în sine, de care mă bucur, îmi face plăcere să gătesc și să ofer. Sunt foarte pofticioasă când vine vorba de dulciuri. Îmi plac prăjiturile! Râvnesc la prăjituri precum ursul brun la mierea de albine! Atrasă de miros, culoare, gust. Prada mea.

Gătesc prăjituri pentru mine, cei dragi, pentru prieteni, vecinii din bloc, bătrânii de pe stradă, apoi hibernez. Pentru că prăjituresc în exces, am nevoie de ustensile de calitate și, având în vedere că de obicei îmi fac cumpărăturile din Carrefour, Cora și Mega Image România, în funcție de necesități, am găsit produse de calitate de la Dajar magazin. Da! Se găsesc și la noi produse competente la prețuri accesibile! Am remarcat calitatea lor când am avut nevoie de o tigaie din inox! Cel mai clasic și frecvent mod de a verifica un produs de bucătărie din punct de vedere calitativ.

sacul lui Moş Crăciun
Sursa foto: Dajar România și Pixabay, Prelucrare Canva

Sunt o profesionistă în tot ceea ce fac, îmi place să tind către perfecțiune! Sunt calmă, atentă la tot, în elementul meu iar talentul pentru prăjituri este moștenit de la mama, o prăjitureasă specialistă, dar și de la bunica. Ele m-au învățat secretul ingredientelor, iar eu am perfecționat. Adaug, cu grijă, esențe de vanilie, rom, coajă rasă de portocală și lămâie. Chimie. Așa că, pentru mine, anotimpul Sărbătorilor este un prilej de a-mi etala talentul gastronomic și artistic, pentru că fac artă din prăjituri. Cornulețe, gogoși în diferite forme tipice sezonului, torturi, tiramisu, clătite, biscuiți, fac de toate pentru toți!

Noi, de Sărbători cu Dajar prăjiturim!

Am zis că, poate, anul acesta Moșul meu vine mai devreme și am intrat pe magazin online Dajar, unde, am fost fascinată de colecția Ambition România din propriul lor brand și i-am făcut un wishlist! L-am invitat să îmi mai aducă o tigaie din inox pentru o bună prietenă de-a mea, care are o bomboană de fetiță, un set tacâmuri, un ceainic, filtru cafea, oală sub presiune, o față de masă și multe altele. Prețurile și caracteristicile bune m-au cucerit așa cum am cucerit eu, bucătăria! Vreau să am o bucătărie campioană, fericită! Pentru că nu eu sunt marele campion – deși primesc laudele! Nu, nu! Ci bucătăria mea cu care sunt în simbioză și magazinul, care, au făcut toată această veselie posibilă!

wishlist
Sursa foto: Dajar România, Prelucrare Canva

Am o vecină ce stă un etaj mai jos și are o fetiță de 4 anișori, bomboana de care v-am spus, Stela Izabela, care adoră dulciurile mele ( cu riscul de a fi numită „Săru’-mâna, Tanti Coca – pentru că nu reușește încă să îmi spună Cristina-, mai faceți prăjituri ?” ), și pentru care abia aștept să bucătăresc!! Inițial, vecina mea dragă i-a zis să nu mai întrebe, că nu e frumos ( micuța… începuse să mă întrebe în șoaptă, căci se gândea că nu o aude mama sa ce-o ținea de mână), dar ei îi plac așa de mult încât am înțeles amândouă! Nu ne mai deranjează, atât timp cât crește voioasă și fericită! I-am povestit și ei de Dajar, i-am promis că îi fac un cadou, deoarece au colecții frumoase precum Ambition, Diamond, dar colaborează și cu branduri precum Luminarc, Disney, O’cuisine, Aquaphor și altele.

În 1989 au pus bazele companiei. Au avut ambiția în mai bine de trei decenii de existență, inovație, tehnologie revoluționară de producție și apropiere de public – ce au stat mereu la baza conceptului lor – să evolueze de la un business de familie la dezvoltarea parteneriatelor cu nume importante în industrie, ajungând să lanseze propriul brand.

prăjiturim cu Dajar
Sursa foto: Pixabay. Prelucrare Canva

Dulce, dulce, dulce…

Și, pentru că fiecare are mândriile lui, mândria mea este să o fac pe Izabela fericită! Voi știți ce ochi mari și ce zâmbet gingaș, angelic, are când mă vede cu tava plină de dulciuri, urmate de un sonor: ” Aaaaaah, Tanti Coca, prăjituuuuri!! ” și întinde mânuțele mici, delicate, cu o piele diafană către mine, în timp ce se uită pur și dulce la vecina, căutând permisivitate și validare. Îi plac, îndeosebi, gogoșile cu forme, tartele de fructe și tortulețul. Sunt fericită. Mai ales că fac pentru toată lumea, dar pentru ea în mod special. Ea este soarele universului nostru! Astfel m-a ajutat Dajar Ambition să îi îndulcesc pe oamenii dragi mie.

Dacă Moșu’ dorește să-mi bată la ușă mai devreme, mai cu seamă pe la începutul lui Decembrie, încât să pot face și mai multe prăjituri… atunci chiar că totul este mirific iar campioana mea, bucătăria, va radia! Vom străluci amândouă în lumina fermecătoare a bradului de Crăciun, așteptând în cântece minunate și colindele celor mici, ca prietenii și familia să ni se așeze la masă. Ne vom relaxa și vom petrece de fericire că am mai crescut un an împreună, apoi vom hiberna! Voi ce vă doriți, nou, în bucătăria voastră de anotimpul Sărbătorilor?

Dajar România
Sursa foto: Dajar România, Prelucrare Canva

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns