Frumusețea într-o fiolă – Jurnal de călătorie

La Cabine inovație pentru tenul tău

7

21 martie 2121, 04:06

Ce cald este afară, totuși cred că voi îmbrăca ceva lejer și voi ieși. Fac o plimbare, chem un roboguard, inspir aerul de dimineață și pozez zepelinii, și așa nu m-am gândit până acum să scriu un articol despre cum se văd zepelinii la ora asta, iar eu mereu am fost poetică. Mai puțin când am scris despre roboguard și zepelinii, atunci când au apărut. Well, Zepelinii sunt vechi dar dacă aduni conceptul și tehnologia… Formează Zatech… mă rog, 04:19, hai, că trebuie să apară și roboguard.

Este un job solicitant să fii critic inovator. Sunt multe domenii, produse, singurul avantaj este că de când a fost ’27 și s-au schimbat tratatele de colaborare ale țărilor, a apărut noua tehnologie, avem mai mult timp și ne putem organiza programul mai ușor dar și excela într-un domeniu. Medicina a fost și ea o piatră de temelie în sectorul economic; ingineria, arta, care și aceasta a devenit una din preocupările principale care a dus la înțelegerea creației din pasiune și impactul pe care îl are asupra mentalului și asupra societății. Construcțiile, alimentația – Foarte schimbată viața și modurile în care ne desfășurăm activitățile față de anticii noștri bunici, se poate și mai bine!

zepelini

Este ziua culorii azi, perfect pentru articolul meu! Totuși, nu știu dacă voi avea timp să scriu despre cum se văd zepelinii noaptea pentru că luna trecută, fix cu o lună în urmă dar într-o vineri, parcă, tocmai ce terminasem un paragraf pentru HoloTell… mă uitam pierdută la TV, și, cum stăteam eu așa ca orice femeie normală care se relaxa cu mâinile în cap gândindu-se câte articole trebuie să predau într-o lună jumătate și că nu am timp nici să mă dau cu un deget de plasmă pe față, ce văd?! Ofertă promoțională ” La Cabine – Frumusețea într-o fiolă, ser de frumusețe, suni în următoarele 10 minute cumperi un set pentru o lună și primești 6x seturi pentru 6 luni și posibilitatea de a câștiga prin tombolă o excursie în Spania pentru un weekend la Palatul Regal din Madrid, weekend asigurat de La Cabine printr-un reprezentant oficial, în colaborare cu Palacio de Orienté. ” Ce noroc!!! Fiole ten pentru ȘASE luni! Wow! Mi-au citit gândurile!

04:49 – stau cu robo pe bancă să mă păzească și facem poze zepelinilor. El face poze, eu scriu. Un roman, am de scris, am zis… Bine că nu se mai scrie ” din deget ” de când cu vocea și tehnologia puls-impuls și reticomentală. Îmi mai lua 100 de ani!! Totul e calculat azi, supravegheat, știut, schimbat… Gândit. Fiecare lucru, cuvânt… Trăim vremuri frumoase, îndeosebi cei mici!
Vă spuneam de La Cabine România: am sunat, normal!! Și nu doar că am sunat ci am și achiziționat două produse pe care eu le folosesc! Am scris despre ele pe Inovatory-Critique. Am ceva produse de beauty și îngrijire personală care îmi plac dar acestea sunt printre preferatele mele.

De ce prefer fiolele La Cabine Pure Hyaluronic?
Am pielea matură și se știe deja că după vârsta de 35 de ani într-un mod natural, metabolismul celulelor încetinește și începe să-și arate efectele.
– Piele uscată și deshidratată
– Apar ridurile
– Mai puțină fermitate
– Pete
– Piele reactivă
La Cabine Pure Hyaluronic este aliatul meu, deoarece stimulează energia celulelor și mecanismele de apărare, reînnoind energia vitală, elasticitatea și luminozitatea pielii. Cel mai important!! Oferă fermitate și restructurează aspectul pielii. Crește cantitatea de colagen din piele.

La Cabine

La Cabine Vitamina C- un boost de prospețime pentru pielea mea.
Fiolele La Cabine Vitamina C sunt cunoscute pentru efectul de hidratare, calmare și reîmprospătare al pielii stresate. Contribuie la îmbunătățirea oxigenării acesteia, asigurându-i o hidratare intensă, de asemenea menținând-o tânără și strălucitoare pe tot parcursul zilei. Beneficiile vitaminei C pe piele sunt deja cunoscute și studiate de mult timp. Fiolele pe bază de vitamina C redau strălucirea și vitalitate, previn semnele de oboseală și îmbătrânirea prematură, curăță și hidratează pielea încă de la prima aplicare. Datorită tehnologiei fosfolipidice, ingredientele active pătrund mai ușor, sporind eficacitatea produsului.

Pentru a menține vitalitatea și fermitatea pielii, avem nevoie de produse de calitate superioară, precum cele din gama La Cabine, concepute din substanțe active inovatoare care oferă rezultate pe termen lung. Amestecul diferitelor principii active care acționează la diferite niveluri epidermice, creează o sinergie între ele, obținând efect optim.

La Cabine

Fiolele La Cabine produse în Spania sunt cunoscute în întreaga lume pentru proprietățile lor. Fie că vorbim despre colagen, vitamina C, retinol sau botox pentru ten, aceste fiole, folosite în fiecare zi, ajută la eliminarea ridurilor, curăță tenul și conferă elasticitate pielii și cel mai important, o putem face din confortul propriei case. La Cabine a încercat mereu să caute ultimele tendințe în domeniul cosmeticelor și parfumurilor, precum și colaborând cu furnizori care asigură o producție durabilă cu mediul. Procesul de producție, furnizori și dezvoltare este produs în întregime în Spania. Niciunul dintre produsele lor nu este testat pe animale. Dacă doriți să achiziționați fiolele La Cabine, o puteți face la Farmacia la Preț Mic. Fiolele pot fi folosite zilnic, pe toate tipurile de ten.

Sunt mici, elegante, în trecut femeile aveau cutiile acelea mari cu cremă, râde și robo, ha, ha, ha!! Înainte de ’27 era și mai complicat: preparau unt de Shea cu ceară de albine, hidroxidul de sodiu și esențele în laborator, singuri. Era un proces costisitor, de durată, chiar și cu tehnologia de atunci. Acum, de când avem AI-ul tot e mai rapid și ușor. Totul, de la cercetare, la programare, la calitate și cantitate. Doar lucrurile de aspect ce mai sunt de ales și siguranța că produsul este bun. Încă mai sunt treburi importante.

05:25. Eu scriu, robo scanează. Soarele încă nu a răsărit. Îmi place culoarea lui arămiu cu bronz deschis, va fi unul din subiectele mele pentru ziua culorii.

Miercuri 19 martie 2121 primesc pe HoloTell acest mesaj:

Hologramă

” Stimată participantă a tombolei ” Frumusețea într-o fiolă „, FELICITĂRI !!! Vă informăm prin această hologramă oficială, că sunteți câștigătoarea unui weekend asigurat în Spania alături de sponsor Palacio de Orienté în colaborare cu ” La Cabine ” printr-un reprezentant oficial, unde puteți vizita palatul și împrejurimile, testa o gamă mai mare de produse ” La Cabine ” chiar în țara lor de proveniență și delecta cu splendidul peisaj din Costa Calida și Costa Blanca, acestea din urmă fiind, de asemenea, asigurate confortului și plăcerii dvs. și al unui însoțitor, dacă doriți ( la alegere ) precum 4 mese pe zi și o gustare, camere și băi proprii, loc de parcare și HoloTell, spălătorie, taxi ( doar în zona Madrid – Costa Calida și Costa Blanca ), piscină, sală de gimnastică, saună, Spa, salon de înfrumusețare, bilete la două evenimente culturale. Posibilitatea, cu acordul și dorința dvs. exprimată în HoloTell al unui contract de colaborare ” La Cabine ” pe postul de reprezentant vânzări și Beauty Critique. Răspunsul nu este necesar în următoarea săptămână, dar am dori nu mai târziu de 15 aprilie 2121, pentru a avea capacitatea necesară de a înainta eventuale proceduri de cazare și/sau stabilire ulterioară la una din reședințele oficiale ale partenerilor, în functie de decizia dvs. care va urma, procedurile logistice, contracte, contacte și alte date. Weekendul de care beneficiați este cuprins între 15-30 iunie. Felicitări încă o dată! Vă mulțumim anticipat și vă dorim o săptămână frumoasă. Calde salutări, Palacio de Orienté ( Casa regală a Spaniei ).”

Redactat azi,19 Martie 2121

Mi s-au înmuiat picioarele!!! Însoțitor, Camere, Băi? Chiar nu mă așteptam, eu îmi doream doar produsul pe 6 luni!! WOW!! Ce SURPRIZĂ MINUNATĂ!! De asta încă stau pe bancă și scriu, căci sunt în stare de șoc!! M-a uimit, efectiv!

Madrid: Palatul este reședința oficială a Regelui Spaniei și este singura reședința a Ceremoniilor de Stat. Importanta construcție datează din secolul X ca o fortăreață, numită mayrit, construit ca un avanpost de Mohammed I, emirul de Córdoba. Acest edificiu m-a impresionat întotdeauna, dar fiind așa de ocupată nu am avut timp până acum să vizitez… Suntem în era teleportării, TGV-urile pe magnetism deja au ajuns un mit… Iar eu nu am avut timp să vizitez Spania.

Clar, trebuie să iau o pauză de la scris …! Totuși, 3418 camere, fresca lui Giaquinto, care încă arată ca nouă!! Nu știu ce i-au făcut!! Librăria, farmacia și capela regală; dacă reușesc cumva să cuprind în două zile tot palatul și grădinile vreau să mai stau două zile să vizitez și Costa del Sol și Costa Brava. Vreau toată coasta Spaniei! Ca și cum mi-ar aparține! Să mă plimb pe plajă ca o prințesă răsfățată, cu o mască La Cabine pe față, cu ochelarii la ochi, o limonadă, papuci, halat și pălărie. Și o geantă, că îmi trebuie – Și roboguard-ul spaniol cu softul meu. Să mă gândesc pe cine iau cu mine, asta va fi puțin mai complicat.

Palacio Real de Madrid

6:10 soarele a răsărit dar e cam ceață. Nu mai am cum să fac poze, dar le fac în Spania. Mai bine mă duc acasă și cât servesc micul dejun să mă gândesc pe cine iau cu mine, ce haine îmi iau, când să programez actele de teleportare cu zepelinul și cât de fericită sunt că visele se împlinesc!

Ne vedem mai târziu!

Surse foto: La Cabine Farmacia la Preț Mic, Pixabay și Wikipedia

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

7 COMENTARII

  1. Mie nu mi-au ajuns 12 zile pentru a vedea toata Costa del Sol. Dar ma voi intoarce candva si te voi lua, macar virtual, cu mine in calatorie.

Lasă un răspuns