Energia StoneMania Bijou

2
StoneManiaBijou
Sursa foto: StoneManiaBijou

Întotdeauna am fost pasionată de cristale. N-aș vrea să fac vreo diferență de gen, dar dacă bărbații sunt pasionați de fotbal și de mașini, eu sunt pasionată de pietre prețioase. În universul meu totul ar străluci, chiar și mașina sau mingea de fotbal. Totul ar fi din cristale, precum pantoful Cenușăresei. Elegant, curat, transparent. Simt, atunci când le port, cum toate simțurile mele se trezesc la realitate iar eu trăiesc viața la superlativ. Evoluez. Drept dovadă, îmi plac bijuteriile ce le încorporează nu doar pentru aspect, ci și pentru proprietățile, beneficiile și abilitățile acestora.

Ar fi o lume perfectă, dar momentan este încă o utopie la care visez, în aparență. Suntem proprii îngeri și propria recompensă, propriul Dumnezeu creat după chip și asemănare din apă, aer, foc, lut și… cristale! Fiecare dintre noi are cristalul lui și rezonăm printr-o strânsă relație de reciprocitate, fie că o știm, fie că nu! Deseori, însă, suntem ghidați de divin iar aceste lucruri se simt. Este dovedit științific faptul că aceste cristale (pietrele prețioase și pietre semiprețioase) au o mare influență terapeutică asupra organismului.

Suntem totul într-un întreg și totul contează la un nivel atât micro cât și macro cosmic. Nu suntem doar activitatea noastră fizică, spălatul pe dinți, vizionarea unui film, sau cântatul cu bucurie, ci, suntem o infuzie de energii ce vibrează și trec prin noi precum un bumerang în spațiul spiritual numit: aer. Aerul divin m-a făcut să găsesc StoneMania, magazinul meu preferat de cristale.

ccristale
Sursa foto: StoneMania Bijou, Edit Canva

Vindecarea cu cristale: o terapie alternativă pentru a obține stabilitate și armonie

Înainte de a începe din plin subiectul cristalelor, vreau să vă spun cum le-am descoperit și mi-au schimbat viața.

Cristalele sunt un instrument care mă ajută să mă concentrez și să-mi amplific energia. Acum câțiva ani eram o fire bolnăvicioasă, depresivă, simțeam că nu reușeam să fac nimic din tot ceea îmi propuneam. O prietenă a vrut să mă facă să mă simt bine și mi-a dăruit o brațară cristale 7 chakre pentru a mă ajuta la echilibrarea celor șapte centre de energie. La început, brățara m-a vrăjit doar pentru frumusețea ei, înainte să-i cunosc semnificația. Exact ce aveam nevoie. Privind în urmă, înțeleg pe deplin efectul catalitic pe care l-au avut pietrele în calea mea.

Odată ce am descoperit cristalele, am descoperit capacitatea de a calma și antrena mentalul, de a armoniza omul precum o oglindă ce reflectă și exprimă lumina din interior. M-au ajutat să înțeleg lucruri care, nu de mult, erau de neînțeles. Nu sunt doar ” niște pietre „, ci niște pietre magice care m-au vindecat, din interior spre exterior. Aduc frumusețe și lumină, pentru a crea împreună o lume mai bună, neutralizând energiile negative. Cu ajutorul lor am înțeles că perfecțiunea este posibilă. Fiecare sădește în subconștient ce semințe își dorește. Dacă noi sădim ciulini sau trandafiri, cristalul va amplifica.

puterea cristalelor
Sursa foto: StoneMania Bijou, Edit Canva

Cristaloterapia

Cristaloterapia face parte din aceeași zonă de medicină naturală cu reflexoterapia, aromaterapia și presopunctura, iar puterile lor binefăcătoare se folosesc de sute de ani, concentrând și dirijând fluxurile energetice ce ne pătrund în corp, având capacitatea de a menține o încărcătură electrică mare și de a grăbi puterea de vindecare a omului. Le puteți face cadou celor dragi pentru a le purta precum un talisman, sau pur și simplu pentru a le ține în preajma lor.

Au rolul de a filtra și elimina energiile negative: tensiune, teamă, stres, furie, depresie; de a amplifica energiile pozitive: bucurie, curaj, afecțiune, creativitate, calm, încredere, etc. Din prisma mitologiei, conform civilizației persane, întreaga lume ar sta pe un gigant safir. De aici și culoarea albastră a cerului; iar în Evul Mediu rubinele erau simbolul dragostei și al puterii. Am învățat multe lucruri citind Magia Cristalelor și Energia Cristalelor.

Cristaloterapie
Sursa foto: StoneMania Bijou, Edit Canva

StoneMania Bijou – un depozit de energie pentru mine

Despre StoneMania Bijou însă vă pot spune că au luat ființă în 2013 și au expuse pe site peste 10.000 de produse din categoriile Cristale naturale, Feng Shui și Aromaterapie. Importă cristale naturale din toată lumea ( Brazilia, India, Pakistan, Africa de Sud, China, Peru etc. ) și le comercializă în stare brută, șlefuite sau confecționate manual la noi în țară. Sunt formați dintr-o echipă de oameni cu experiență iar datorită profesionalismului și flexibilității de care au dat dovadă de-a lungul timpului, StoneMania Bijou face parte din topul celor mai apreciate firme care comercializează pietre fine și cristale naturale din România. Despre cristale, însă, va pot spune enorm de multe! De fapt, ce sunt cristalele?

Aceste cristale sunt primare, complete și întregi în sinea lor și sunt prototipuri naturale la nivelul întregului Univers, manifestate în planul terestru prin intermediul lumii lor, vibrând la unison precum o orchestră cosmică infinită energia pe care o creează. Noi vedem doar forme perfecte și culori strălucitoare dar nu știm că ele au capacitatea de a primi, conține și emana, în profunzime, cea mai înaltă formă de energie cunoscută în universul fizic: LUMINA.

StoneMania Bijou
Sursa: StoneMania Bijou, Prelucrare Canva

Cum se formează, cum le utilizăm și care este adevărata lor putere?

Într-o tornadă de lavă fierbinte, în scoarța terestră, departe de ochii noștri și sub presiuni imense, prin adăugare apoi solidificare, se formează ceea ce noi numim mineralele magmatice. Se răcesc, se întăresc și ies la suprafață. Altele apar în vaporii de gaz din regiunile vulcanice, în zonele acvatice; cresc ajutate de alte organisme ce trăiesc pe suprafața pământului sau la mică adâncime – minerale sedimentare. Aerul, apa, gheața fiind unii dintre factorii importanți în procesul de dizolvare, întărire și cristalizare, precum în cazul calcitului. Aceasta este puterea naturii care uneori le formează instantaneu, alteori în mii de ani.

Cele mai puternice cristale sunt cele ovale sau piramidale, având o formă definită, deoarece sferele transmit energie prin toate părțile, iar piramidele acționează ca un conductor de energie ce receptează la baza și emite către vârf. Achiziția cristalelor se face din magazine, sau surse de specialitate, pentru a evita cumpărarea de pe o piață falsă.
Cristalele, precum oamenii, sunt diferite și se aleg, în general, în funcție de data nașterii, zodie sau așteptări.

puterea cristalor
Sursa foto: StoneMania Bijou, Edit Canva

Din punct de vedere zodiacal, fiecare dintre noi am avea propria noastră piatră:

• ♈ Berbec 🐏 – rubin, coral, jasp roșu, carneol, granat; berbecul e zodie de foc și este dominat de planeta Marte. Rubinul este considerat un talisman al curajului, pasiunii, iubirii spirituale și prosperității. Ajută la creșterea rezistenței fizice și mentale. Carneolul ne ajută să trăim armonios, oferă o viață prosperă și binecuvântează un nou-născut, dacă i se oferă.

• ♉ Taur 🐂 – smarald, jad verde, turmalina verde; pe taur smaraldul îl ajută să cunoască succesul și abundența. E piatra iubirii și a prieteniei. Cât despre Jad, este apreciat nu doar datorită aspectului, ci și pentru faptul că amplifică energia pozitivă, abundența materială și spirituală.

• ♊ Gemeni 👭 – topaz, agat, citrin; topazul este un simbol al înțelepciunii și curajului. Agatul oferă claritate, energie și optimism, iar citrinul atrage bogăția și îi ajută pe gemeni să își materializeze proiectele și ideile.

• ♋ Rac 🦀 – perla, piatra Lunii; Pe raci ( crabi ), perla ( sau mărgăritarul ) îi ajută să experimenteze iubirea adevărată, eliberează emoțiile toxice și îi echilibrează.

• ♌ Leu 🦁 – diamant; purifică, inspiră și ajută la depășirea fricilor. Înseamnă ” neînvins ” în limba greacă și aduce dragoste, noroc, alinare, generozitate și prosperitate. Întărește creierul și nervii și poate vindeca epilepsia. Deschide accesul către divinitate, sporind credința, încrederea, spiritualitatea, sinceritatea, speranța și fidelitatea.

• ♍ Fecioară 👩‍👧- safir, ametist; safirul are la bază elementul apă, reprezintă continuitatea și adevărul, dezvoltă înțelegerea, compasiunea și loialitatea. Are un efect calmant și reduce anxietatea. Este prezentat și în Biblie în pieptarul lui Aaron iar cele zeci porunci ar fi fost scrise pe o piatră de safir.

• ♎ Balanță ⚖️ – cuarț roșu, turmalina verde, opal, malachit; cuarțul roșu elimină stresul, și anxietatea, și ajută la descoperirea talentelor. Turmalina verde reduce starea de oboseală, ajută la focusarea asupra obiectivelor dar este o piatră destul de scumpă și destul de rară, iar tocmai asta o face a fi perfectă pentru o balanță. Opalul aduce schimbarea și transformă sentimentele negative în sentimente pozitive.

• ♏ Scorpion 🦂 – rubin, carneol, jasp roșu; carneolul îi ajută pe scorpioni să fie mai înțelegători față de cei din jur. Jaspul roșu este o piatră a curajului, onestității și inițiativei, numindu-se, de altfel, și ” Piatra Războinicului „.

• ⛎ Ofiucus 🐍 – topaz, citrin, turcoaz, tanzanit, zircon albastru; numele de turcoaz derivă din limba franceză, din secolul al XVI – lea, însemnând ” piatră turcească „, dar numele ei de bază este de peruzea și are origine persană. Asigură o stare de calm și eliberează energiile negative. Susține dezvoltarea intuiției, caracteristică naturală a acestui semn zodiacal.

• ♐ Săgetător 🏹 – turcoaz, azurit, zircon, tanzanit; tanzanitul activează chakra celui de-al treilea ochi, calmează mintea, curăță aura și reprogramează memoria în cazul dependențelor. Este o piatră cu vibrație înaltă ce facilitează conștientizarea și activează regenerarea sistemului imunitar. Vindecă bolile sistemului reproducător și mărește fertilitatea. Este un cristal ce acționează lent, deci, trebuie purtat pe perioade mari de timp și în contact direct cu pielea. Are un puternic rol protector.

• ♑ Capricorn 🐐 – onix negru, cuarț fumuriu; sardonixul sau onixul negru oferă capricornului un somn liniștitor și îl protejează de energiile negative. Numele său provine din limba latină și înseamnă ” gheară „. Crește capacitatea puterii de concentrare, intuiție și inspirație, este o piatră benefică pentru toate chakrele, ajută la manifestarea personalității și este utilă în cazul bolilor de piele, ale sistemului sanguin și respiratoriu.

• ♒ Vărsător🏺 – safir, acvamarin; pentru vărsător avem două pietre de culoare albastră deoarece aceasta este culoarea dominantă în cazul acestei zodii. Acvamarinul provine din latină și înseamnă ” apa mării ” dar mai este denumit și beril nobil. Este benefică pentru întreg corpul, aduce calm, pace, relaxare, frumusețe și bucurie, reduce coșmarurile, teama, depresia, agitație, fobiile, tracul – fiind recomandat actorilor – ajută la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului.

• ♓ Pești 🐟 – ametist; ametistul aduce bucurie, liniște și echilibrul, îndepărtând stările de agitație. Este o piatră a spiritualității și succesului în afaceri, și protejează de decepții și trădări. Amplifică concentrarea și capacitatea intelectuală, bunul simț și încrederea de sine. Aduce putere, stabilitate, dragoste și pace, prestigiu și recunoaștere. Reduce furia, stresul, depresia, tristețea și nerăbdarea.

Cristale pentru zodie
Sursa foto: StoneMania Bijou, Edit Canva

Feng Shui – mai mult decât o metodă de a atrage energie pozitivă

Acum câteva luni, o prietenă mi-a povestit despre magia ei, Feng Shui. Așa că am decis să o sun și să-i spun ce e în neregulă cu mine, căci nu simțeam noua casă ca fiind căminul meu. Pentru a rezolva problema, mi-a propus să facem o consultanță Feng Shui, dar ceea ce nu mi-am imaginat este că această consultanță îmi va schimba viața mai mult decât m-am gândit vreodată. După ce mi-a explicat despre ce este vorba, am început să-mi redecorez casa cu amulete, clopoței, bănuți și statuete precum: broscuță, dragonul și elefănțelul – ce ne aduc bani și noroc.

Fiind un client fidel al magazinului StoneMania Bijou, am decis să cumpăr și câteva obiecte decorative, pe lângă plante, pentru armonie și prosperitate. Îmi amintesc și acum că primul obiect cumpărat a fost Lampa din sare de Himalaya pe suport din lemn. Prin iluminare și încălzire moderată, lampa emană ioni negativi, benefici pentru sănătate. Este recomandat pentru tratarea bolilor alergice și astmatice, pentru ameliorarea tulburărilor de somn și concentrare, iar culoarea sa deschisă și plăcută are efect relaxant și calmant.

Feng Shui
Sursa foto: StoneMania Bijou, Edit Canva

Toate aceste pietre se purifică și se încarcă iar purificarea lor are loc ținându-le câteva ore la soare, câteva ore sub lună, câteva minute sub jetul de apă caldă, sau în mâinile celui ce îl deține. Cristalul se atinge doar de către persoana care îl poartă, iar în 33 de zile de purtare se poate considera că acesta este complet purificat și încărcat. Am comandat multe produse de pe StoneMania, nu doar conform zodiei mele ci și a beneficiilor și nevoilor pe care le am, și, sincer să vă spun, m-aș muta definitiv la ei în magazin pentru că îmi plac pietrele naturale, iar la ei vin însoțite cu certificat de garanție și conformitate. Sau mut magazinul lor la mine acasă! Merge și așa! Da, cristalele mi-au schimbat viața! Aștept să le purtați și voi și să îmi spuneți, apoi, ce schimbări ați remarcat!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

2 COMENTARII

  1. […] Cristalele s-au format pe măsură ce Pământul s-a solidificat și au continuat să se metamorfozeze pe măsură ce planeta s-a transformat. Unele cristale au fost supuse unei presiuni enorme, în timp ce altele au crescut în peșteri subterane adânci. Anumite cristale s-au format în straturi succesive, pe când altele s-au solidificat din soluții minerale lichide. De veacuri cristalele sunt numite inima Pământului. […]

Lasă un răspuns