Meditații și Terapii cu Mihaela Jurma

0
Meditații și Terapii

Meditația este acea stare a mentalului golit de conținut în care mintea este liniștită, iar la acest nivel scăzut de activitate cerebrală când mintea tace, se instalează relaxarea, moment în care putem accesa subconștientul ca să putem înțelege care este rădăcina gândurilor cu care operează mintea conștientă.

Meditația se referă la cunoaștere și doar așa putem observa și înțelege mai ușor ce avem în interior și ce există în exterior.

Prin meditație putem transforma stresul toxic, care ne face să suferim, deoarece nu suportăm ignoranța, aroganța, minciuna, agresivitatea sau intoleranța, în acceptare, iubire, toleranta, înțelegere și bunătate.

În timpul meditației respirația este un factor determinant în eliminarea energiilor negative, a întunericului și mizeriilor acumulate cu trecerea timpului sau a moștenirilor generațiilor anterioare.

Într-un spațiu dedicat relaxării și bunăstării în care domnește calmul și plenitudinea, singurul meu obiectiv este să vă ofer din învățăturile dobândite, pentru a vă ajuta să trăiți viața frumos, eliberați de tot ce nu vă face bine.

O să învățați să vă eliberați de încrâncenare, tensiuni, judecăți, bârfe și alte energii negative prin terapii și meditație.

Te aștept cu drag pe canalul de YouTube, Antrenor de stare de bine, aici.
Iubind dintotdeauna lumea bunăstării și a succesului, am studiat pentru a dobândi cunoștințele și tehnicile necesare practicării acestei stări de bine.

Este o meserie cu multe provocări, deoarece a aduce liniște și echilibru celorlalți este o satisfacție personală de neprețuit, numită succes și bunăstare sufletească.

Trăind într-o  societate în care stresul vieții de zi cu zi a pus stăpânire pe mintea noastră, vă invit să învățați cum să vă bucurați de viața prin relaxare, eliberare și vindecare de tot ce nu vă face bine.

Astfel, vă veți permite să trăiți din plin momentul prezent, să vă regăsiți liniștea și fericirea sufletului.
Preocupata fiind de bunăstarea  celor din jur, îmi pun toate cunoștințele și pasiunea în slujba voastră. Vă ofer învățăturile unui echilibru inteligent intre  tehnici de eliberare, autocunoaștere, self-control și rutina vieții cotidiene.

Momentul prezent are avantajul de a ne aparține.

Nu mai aștepta, ia decizia corecta și învață să trăiești conștient!

Beneficii:

Vindecarea stărilor de anxietate
Eliberare de stres
Acceptarea propriei persoane
Încredere în sine
Gândire pozitivă
Trăire conștientă
Sesiuni de unu la unu, durata aproximativă 50 – 60 minute

Se poate realiza fizic sau în mediul online.
Înscrierile sau cerea ta este primită cu drag la: contact@symone.ro
Să-ți fie bine, omule drag!

Lasă un răspuns