Puterea Crăciunului și Puterea Prezenței tale

0

Ne pregătim cu toții de Crăciun! Și parcă deși un pic agitați, suntem cu toții și un pic mai zâmbitori, mai optimiști, mai determinați…asta-i o parte din magia Crăciunului. Crăciunul este o sărbătoare în a cărei putere credem de mii de ani. Te invităm ca în această perioadă magică, să începi să crezi și în Puterea Prezenței tale.

“Puterea prezenței tale” este o carte, scrisă de Simona Nicolae, menită să scoată la suprafaţă tot ce e mai bun în noi. A fost scrisă cu dragoste şi lumină, pentru a-ţi oferi şi ţie dragoste şi lumină, ori de câte ori ai nevoie.

Această carte poate fi și un minunat cadou pentru cei drag. Fie că alegi să o dăruiești individual, fie că vrei ca ea – Puterea Prezenței tale să fie elemental central dintr-un pachet personalizat mai complex, acum poți alege.

Tuturor ne plac cadourile, motiv pentru care îți prezentăm selecţia noastră special creată pentru un plus de bine şi pentru a te ajuta să dăruiești și tu frumosul oamenilor dragi din jur!
Poți alege dintre cele doua pachete disponibile:
Oferă un pachet special cadou, cu amprenta brandului tău!

carte

Ce conține pachetul?
Într-un plic elegant, sigilat cu logo-ul brandului tău, se vor găsi următoarele:
⦁ Puterea prezenței tale, cartea Simonei Nicolae
⦁ Semn de carte, personalizat cu logo-ul companiei tale
⦁ Calendar de buzunar, personalizat cu logo-ul companiei tale
⦁ 9 mandale autocolante, pentru a oferi energie pozitivă acolo unde se lipesc
…sau oferă un pachet special cadou, plin cu gânduri pozitive.

Puterea Prezenței tale

Ce conține pachetul?

⦁ Puterea prezenței tale, cartea Simonei Nicolae
⦁ Un tricou din bumbac 100%, imprimat cu un mesaj motivațional
⦁ Multă energie pozitivă, autentică și molipsitoare

Tot ce mai trebuie să faci este să comanzi unul dintre pachete și să te bucuri alături de cei dragi ție, atunci când le voi oferi un motiv, în plus, de a zâmbi.
 
Dacă vrei să comanzi doar cartea, intră aici!

Ne bucurăm să aducem bucurie!

Un astfel de pachet cadou poate fi oferit cu ocazia sărbătorilor, sau cu orice altă ocazie, atunci când vrei să dăruiești frumosul! L-am gândit astfel încât să poată fi potrivit în orice context. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru familie, prieteni și oameni dragi sufletului tău, fie că ești în căutarea unui pachet cadou corporate, îți oferim această alegere sigură. Nu ai cum să dai greș.

Lasă un răspuns