Miresme încântătoare de la Savex și Semana!

2
Savex și Semana

Acum aproximativ o lună am primit spre testare detergentul Savex capsule premium și balsamul de rufe Semana Extra Fresh, prin intermediul platformei Buzzstore. Am fost foarte încântată să încerc aceste produse deoarece am auzit multe lucruri pozitive despre ele.

Detergentul Savex capsule premium mi-a plăcut foarte mult deoarece este foarte eficient în îndepărtarea petelor și în curățarea rufelor chiar și în apă rece, oferind în același timp o prospețime de lungă durată. Culorile se mențin strălucitoare, iar albul este mai alb. Capsulele cu noua formulă SUPREME CLEAN & PROTECT sunt ușor de folosit, doar trebuie să le arunci în mașina de spălat alături de rufe și să selectezi programul de spălare dorit. Nu este nevoie să măsori cantitatea de detergent de fiecare dată, ceea ce este o mare comoditate.

Hainele ies curate și am scăpat de teama că ar rămâne urme de murdărie. De asemenea, pe lângă eficiență, m-a surprins și faptul că aceste capsule sunt foarte economice, deoarece nu ai nevoie de o cantitate mare de detergent pentru a spăla rufe.

  • Savex
  • Semana

Balsamul de rufe Semana Extra Fresh este și el un produs foarte bun. Îmi place foarte mult mirosul proaspăt de trandafiri și mosc pe care îl lasă pe hainele mele și se menține timp îndelungat. Acesta face ca țesăturile să fie moi și plăcute la atingere și ajută la prevenirea electrostaticității.

Îmi place și ambalajul practic al produsului, care are un dozator ușor de folosit. Un alt aspect pozitiv este faptul că balsamul de rufe este concentrat, astfel că o cantitate mică este suficientă pentru a lăsa rufele mele moi și parfumate. Semana face hainele plăcute la atingere și au un aspect foarte curat și îngrijit.

În concluzie, detergentul Savex capsule premium și balsamul de rufe Semana Extra Fresh sunt două produse excelente pentru spălarea și îngrijirea hainelor. Recomand cu încredere ambele produse și cu siguranță le voi achiziționa și pe viitor.

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei. Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns