AENO – inovație pentru un stil de viață mai ușor și mai eficient

0
AENO

Cine ar fi crezut că voi ajunge să mă plâng că nu am timp suficient? Vreau să fac figurine din ipsos, vreau să scriu pe blog, vreau să fiu activă pe rețelele de socializare și vreau să fac curățenie. Nici măcar pentru asta nu am timp. Pf!

Îmi amintesc cu nostalgie de zilele când aveam mai mult timp liber și îmi puteam îndeplini toate pasiunile. acum, însă, pare că timpul trece mai repede și lista mea de activități pe care trebuie să le realizez se mărește în fiecare zi. Îmi fac liste cu lucrurile importante pentru mine, însă cu toate acestea, apar mereu neprevăzute sau sarcini urgente care mă fac să renunț la unele dintre activitățile mele preferate.

O bună prietenă m-a sfătuit să fac liste de priorități și să încerc să stabilesc un program zilnic. Și dacă tot îmi place să păstrez totul curat în jurul meu, mi-a sugerat să-mi iau aparate inteligente AENO care îmi pot ușura munca și mă pot ajuta să economisesc timp.

aparate smart

AENO – un ajutor de nădejde

Da ce să vezi, am făcut liste și reguli, dar le-am încălcat repede. Știți, mi-a intrat pe o ureche și a ieșit pe cealaltă. Într-o seară, m-am plâns din nou prietenei mele pe WhatsApp că nu am timp să fac curățenie și nu știu ce să fac. Nici măcar nu mi-a răspuns la mesaj, cred că am supărat-o.

Într-un târziu vine și răspunsul de la ea: aparatele smart AENO sunt o alegere excelentă pentru a-ți eficientiza activitățile de curățenie și pentru a economisi timp. Acestea sunt echipate cu tehnologie avansată și funcții intuitive care îți pot facilita munca de zi cu zi.

Am fost impresionată de funcționalitatea acestor aparate inovatoare. Ele pot realiza o mulțime de sarcini în mod automat, economisind astfel timp și energie. După ce prietena mea m-a informat despre tehnologia AENO mi-am dorit să aflu și de unde să cumpăr aceste electrocasnice smart care să mă ajute să fiu mai organizată.

tehnologia AENO

Aspiratorul robot AENO RC4S este prietenul meu

Primul pas pentru schimbarea mea în bine a fost achiziționarea unui aspirator robot AENO RC4S. Cu ajutorul aplicației mobile AENO App de pe smartphone, aspiratorul poate fi programat să curățe automat podelele, astfel încât să nu mai fiu nevoită să petrec timp aspirând manual.

Pot seta programe de curățare și pot monitoriza în timp real starea de funcționare a aparatului. Astfel, știu mereu când și în ce zonă a casei s-a făcut curățenie. De exemplu, poate aspira podeaua în timp ce eu mă ocup de alte treburi sau mă relaxez. Puterea sa excepțională de 4000 Pa înseamnă că poate colecta eficient orice resturi de pe podea, inclusiv părul de animale.

Pentru zonele extrem de murdare sau resturi mai mari, folosesc modul Turbo al aspiratorului. Acest mod special crește puterea de suflare, făcându-l chiar mai eficient în a îndepărta murdăria. Mi-a fost teamă că nu va aspira covoarele, însă datorită capacității sale excepțională are capacitatea de a se adapta chiar și la covoare cu fire înalte. Mi s-a luat o piatră de pe inimă. Nu mai vreau să aud de aspiratorul clasic!

Aspiratorul robot AENO RC4S

Blender pentru gătit AENO TB1 – partenerul meu la gătit

Mai nou, am descoperit o nouă pasiune: gătitul. Recunosc că nu aș fi reușit fără ajutorul unui blender pentru gătit AENO TB1, un aparat multifunctional în bucătărie. Cu o super-viteză de 35000 rpm, asigură o amestecare mai rapidă și mai fină a ingredientelor decât mixerele mai puțin puternice.

Un alt beneficiu al acestui blender este că are un design compact și ergonomic, ceea ce îl face ușor de manevrat și de depozitat. De asemenea, are un capac etanș, ceea ce înseamnă că putem amesteca lichide fără a vărsa pe marginea bolului. În plus, are sistem de program de curățare automată, adaug 500ml de apă după ce am terminat de gătit și selectez modul „curățare”.

Avantajul major pe care l-am observat la acest blender este motorul puternic și silențios. Chiar și la viteza maximă, acesta nu produce un zgomot deranjant. De asemenea, am fost uimită de puterea sa de mixare. Indiferent cât de dense sau tari sunt ingredientele pe care le introduc în blender, acesta le mărunțește și le amestecă cu ușurință, rezultând un amestec uniform și fin.

Blender pentru gătit AENO

Periuța de dinți electrică AENO DB1S – ajutor neașteptat

Eu am avut mereu probleme cu gingiile iar periuțele clasice nu-și făceau treaba asa cum trebuie. Am optat pentru o periuță de dinți electrică AENO DB1S. Este ideală pentru persoanele care au probleme cu gingiile sensibile. Are 4 moduri de periere ce permit o curățare eficientă și delicată a dinților.

  • Modul Soft este potrivit pentru o periere delicată a gingiilor sensibile, permițând o curățare eficientă fără a provoca iritații.
  • Modul Clean asigură o curățare profundă a dinților, îndepărtând eficient placa bacteriană și resturile alimentare. Este ideal pentru o igienă orală zilnică eficientă.
  • Modul Massage este conceput pentru a masajul gingiilor, stimulând circulația sângelui și îmbunătățind sănătatea gingiilor.
  • Modul White este ideal pentru îndepărtarea petelor și a plăcii bacteriene de pe dinți, lăsându-i mai albi și mai luminoși.

În plus, aceasta periuță este dotată cu 46000 de vibrații pe minut, ceea ce asigură o curățare puternică și eficientă a dinților și gingiilor. Această putere de vibrație ajută la îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene și resturilor alimentare, pentru o igienă orală optimă.

Pe viitor, mă gândesc să cumpăr și alte electrocasnice smart, iar un fierbător și un purificator de aer ar putea fi o alegere bună pentru casa mea.

Un fierbător inteligent mă poate ajuta să îmi pregătesc mai rapid ceaiul sau cafeaua dimineața. Pot seta temperatura dorită și timpul de fierbere direct de pe telefon, chiar înainte să mă ridic din pat.

Un purificator smart de aer poate fi un instrument util, mai ales când vine vorba de alergii. Cu un astfel de purificator, pot controla calitatea aerului din interiorul casei programându-l să se pornească și să se oprească în funcție de nevoile mele.

Sursa foto: AENO Romania, Editările s-au făcut în Canva

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2023

Lasă un răspuns