Cum îți schimbă cristalele viața

3

Ca toți ceilalți stau mai mult în casa din cauza COVID-19 și caut diferite moduri de a face față și de a mă vindeca de stresul provocat de acest virus. Petrecând mai mult timp acasă, o prietenă virtuală mi-a spus despre beneficiile cristalelor. Am învățat că utilizarea cristalelor este o modalitate de a rămâne concentrat și calm în perioadele deosebit de dificile.

În una dintre conversațiile cu ea, ea mi-a spus:
– Există ceva în energia Pământului, de aceea mulți dintre noi suntem limitați în a sta închiși în casă, deci cristalele și plantele sunt accesul la pământ pe care nu îl putem atinge în acest moment.
– Cristalele nu sunt roci?
– Departe de a fi rocile obișnuite, totuși, acestea sunt formațiuni naturale apreciate pentru culorile, texturile, formele, luminozitățile și energiile presupuse.
– Dar cum pot ajuta cristalele oamenii?
– Cristalele sunt un obiect fizic, dar ele radiază frecvențe de energie, ca oameni, avem un corp fizic, care cuprinde energia creșterii fizice.

Nu am înțeles mare lucru din asta și am vrut să explorez mai mult pentru a vedea cum ne ajută cristalele. Mai bine a spus cum mă pot ajuta cristalele.

Într-o noapte nu am putut dormi și mă tot gândeam la cristale terapeutice am început să caut despre piatra turmalina neagră și mi-am comandat-o din curiozitate și pentru un experiment al meu. După ce am experimentat-o, am simțit cum mă protejez de energiile negative. Am păstrat-o într-un loc în care sunt mulți oameni și multe energii contrare se mișcau. În acest fel, piatra m-a ajutat foarte mult și a deviat energiile negative și a păstrat buna dispoziție. De asemenea, a neutralizat ura, invidia, stresul, angoasa și frica. Personal îmi este foarte frică de provocări și de data aceasta nu mi-am confruntat cu temerile.

Am descoperit că atunci când experimentezi ce înseamnă vindecarea cu ajutorul cristalelor, este un concept îmbătător pentru cineva care nu este obișnuit cu ele. Și tocmai asta mi s-a întâmplat. Înainte eram foarte sceptic și nu credeam în asta și credeam că prietena mea folosește cristalele ca ghid pentru a examina diferite gânduri, nicidecum pentru terapie.

Ea mi-a explicat și despre importanța zodiacului.
-Știai că fiecare zodiac are pietrele sale prețioase?
– Nu cred atât de mult în zodiac.
– Înțeleg, dar semnele zodiacului au apărut în Babilon în urmă cu aproximativ 3.000 de ani, încă de atunci ființele umane privesc spre soare și stele pentru îndrumare fizică și spirituală.
– OK! Nu-mi spune că sunt pietre și pentru zodia mea, Capricorn.
– Desigur, cristalele norocoase pentru nativii din zodia ta sunt granatul, Onix, ametistul, aventurinul. Știi Bijuteriile pentru zodia capricorn sunt creditate cu puterea de a te proteja în orice situație.

Am cumpărat o brățară reprezentativă pentru zodia mea. Ați observat că eu înainte de a da un verdict experimentez anterior. Se știe deja că nativul din Capricorn este o persoană mai rezonabilă decât oricare alta, născută sub alte semne. Temperamentul său este calm, furia lui este aproape necunoscută, deoarece a fugit de lupte și alte dispute.

Am ales o brățară cu cristale Onix, Ametist, Aventurin, Lapis lazuli, Cuart fumuriu, deoarece mă reprezintă și aceste pietre ajută la schimbarea vieții mele prin intermediul vibrațiilor emanate din fiecare piață în parte.

Tu crezi în pietre? Eu am învățat să cred.


StoneMania

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2020

3 COMENTARII

Lasă un răspuns