SmartCash schimbă destine

1

Acum două zile mi s-a întâmplat posibilul și imposibilul la un loc. Dimineața m-am dus să o iau de acasă pe prietena care îmi e și colegă de la serviciu și când aproape am ajuns în fața casei ei, un bărbat a apărut brusc în fața mașinii mele, se pare ar fi traversat strada fără să se asigure. Aproape că era să-l accidentez. După ce nu s-a asigurat că a traversat strada neregulamentar, tot el era cel recalcitrant.

Omul mai are și zile proaste

I-am povestit prietenei mele despre experiența mea negativă și ea râdea de mine spunând:
– Ziua ta este ca această revistă cu prețuri de la acest supermarket.
– Cum poți compara ceea ce mi s-a întâmplat astăzi cu această revistă publicitară?
– Simplu. Vezi această revistă publicitară? Nu ești niciodată sigură dacă găsești produsele cu ofertele de acolo, datorită faptului că ceilalți clienți, au fost mai rapizi decât tine.
-Păi ce vrei să spui? (Eram foarte confuză).
– Că poate îl vei întâlni din nou pe tipul acesta, care ar putea să-ți schimbe viața.
– NU. Doamne, nu! Te rog să schimbi subiectul.

Am ajuns la serviciu, ziua a decurs bine. Prietena mea a vrut să se întoarcă acasă cu mine, dar m-am enervat pe ea și nu am mai luat-o, am vrut să o pedepsesc. În loc să mă înțeleagă m-a supărat. Când am urcat în mașină am văzut celebra revistă și mi-am zis: Trebuie să cumpăr niște lucruri de acolo.

Soarta care schimbă viața cu smartCash

Ajung în fața magazinului cu o oarecare curiozitate. Mulți mi-au spus că acolo ai parte de cea mai bună experiență cu SmartCash RMS. Desigur, acest lucru m-a făcut curioasă. Am cumpărat fructele, legumele și alimentele de care aveam nevoie și în tot acest timp am simțit că niște ochi mă urmăresc, dar nu am acordat importanță.

SmartCash RMS

Ce nu v-am spus, există case de tip Self Pay, spre bucuria mea. Nu-mi place să stau la cozi interminabile, datorită faptului că sunt dotate cu un software pentru supermarket. Atunci când îmi scanez singură produsele mă simt ca un copil cu jucăria nouă. Ai scanat, ai plătit, ai plecat.

Când să plec aud o voce care îmi spune:
-Nu-i asa ca software cash & carry este pe placul tău? Plătești produsele și pleci fără stres.
-Eu bâiguind răspund că da și mă întorc spre el. Nu am reușit decât sa fac ochii mari și am înghețat. E el, el. Îmi ziceam în gând, e tipul…pe care era sa-l accidentez.
-Buna, eu sunt Marius și lucrez aici.
-Buna! Tu cu cumva ai vreo legătură cu…?
– Cu prietena ta? Da.
-Adică azi-dimineață tu..? (Nu-mi mai găseam cuvintele și rămâneam cu frazele neterminate iar el se amuza).
-Da, exact ceea ce gândești. Știu pare ciudat, dar voiam cu tot dinadinsul să-ți atrag atenția.

software cash & carry

Înainte să plec acasă am făcut schimb de numere de telefon cu Marius. În mașină am realizat care era faza cu revista și comparația făcută. Cei doi au fost complici. Seara o sun pe prietena mea și încerc să aflu cat mai multe despre Marius, care se pare că e vecin cu ea și ma place.

Dacă s-a înfiripat ceva între mine și Marius, e prea devreme să vă spun. Apropo, cine spune că la supermarket nu poți socializa? Uite că se poate.

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020.

Sursa foto: smartcash.ro.