Trucuri pentru a maximiza spaţiul într-o într-o locuinţă mică

2

Salvarea spațiului într-o într-o locuinţă mică nu mai trebuie să fie o problemă, dacă vă distribuiți mobilierul într-o manieră adecvată în spațiul disponibil, veți avea mai mult confort, va fi mai confortabil.

Cu economisirea de spațiu și folosirea acestora, beneficiem de diferite beneficii și de un spațiu spațios și de confort, de ordine și de un spațiu decent pentru a le locui.

Un prim pas, în living puteți înlocui măsuțele de cafea clasice cu modelele care au depozitare interioară. Living-ul este camera în care petrecem cea mai mare parte a timpului și de obicei există și un televizor. Crearea de rafturi în jurul televizorului este o modalitate foarte bună de a adăuga spațiu pentru a organiza tot ceea ce avem, inclusiv o modalitate excelentă de a decora cu imagini sau ornamente.

Dacă aveți casă înaltă, pentru dormitor puteți folosi mobiler foarte înalt, ajută foarte mult la economisirea spațiului. Dacă sunteți pasionați de citit puneți o noptieră cu rafturi  pentru cărți, lângă pat. Aceasta ar putea servi atât ca masă, cât și ca loc de depozitare.

O opțiune excelentă pentru o bucătărie mică sunt blaturile și dulapurile instalate numai pe un perete lateral. Dacă sunteți unul dintre cei cărora le place să aveți un loc special pentru a lua micul dejun, un blat prins cu o bară pe perete va fi o masa perfectă și nu întrerupe trecerea dintr-o parte în alta. Acest lucru vă permite să profitați de fiecare centimetru util al bucătăriei dvs.

Pentru băile mici, folosiți mobilier prins de perete iar sub el puteți pune mașina de spălat. O soluție foarte practică și optimă pentru a economisi spațiu. Niște rafturi pot fi soluția estetică pentru confortul dvs. Aranjarea elegantă a prosoapelor, a prosoapelor și chiar a rulourilor de hârtie de rezervă va da un aer de spa în baia dvs.

Dumneavoastră cum vă organizati spațiul într-o casă mică? Sursă foto

 

2 COMENTARII

  1. O idee buna pentru sufragerie este sa pui o masa extensibila. Asa am eu. ocupa foarte putin loc cand este stransa, dar poate gazdui 12 persoane la nevoie, de exemplu la masa de Craciun.

  2. Cand ai spatiu mic, nevoie de impinge sa optimizezi fiecare coltisor. O spun din experienta. Primul pas este sa renunti la lucrurile total inutile, sa vezi apoi spatiu… apoi sa folosesti tot spatiul de pe verticala. Rafturile sunt cele mai bune prietene cu incaperile mici. Masuta de cafea cu spatiu de depozitare avem si noi. O am de 7 ani, primita cadou la cununie de la baiatul care ne-a facut o parte din mobila.

Lasă un răspuns