Inna, arta și pasiunea pentru decorarea biscuiților

0

Îți place să îi surprinzi pe cei dragi cu ceva apetisant? Biscuiții personalizați pot fi serviți la zilele de naștere, botezuri, nunți, petreceri și orice alt eveniment. Ei sunt disponibili în diferite forme și dimensiuni. Vor fi cadoul cel mai original pe care îl veți găsi pentru cineva drag.

Vreau să o cunoașteți pe Inna Lotokovska, o tânăra din Ucraina, stabilită în Constanța, un producător de biscuiți personalizați care ne surprinde întotdeauna cu creațiile sale, făcând opere foarte originale. Vreți să aflați mai multe despre ea? Să o cunoaștem mai bine în interviul de mai jos.

Inna, cum ai descoperit lumea biscuiților decorați?
Sunt o fire creativă. Încă din copilărie eram pasionată de croitorie, mărgelit, decupaj. Mult timp petreceam la bucătărie cu mama, deoarece viața unei fete merge ”mână la mână” cu verbul a găti. Însă până de curând nu vorbeam despre o pasiune. Este ceva descoperit relativ recent. Fiind invitată la Halloween la vecina mea, am luat decizia sa pregătesc ceva. Mi s-au părut foarte interesanți biscuiții ornamentați, în culori, de diferite forme, care i-am găsit dând un search pe Google. Mi-am zis să încerc. Au urmat reușite și eșecuri din care am învățat. Pe cele din urma nu le-am perceput ca pe reale eșecuri, ci ca pe ”prețul plătit” pentru a face lucrurile mai bine data viitoare.

De unde te inspiri să le faci?
Cred că cel mai mult ma inspira clienții mei și persoanele de la care învăț secretele. Vorbind cu ei, îmi iau doza de inspirație, încerc să îmi imaginez ce le-ar plăcea, ce li se potrivește, caut pe Internet diferite combinații și încerc să adun ideile mele în o compoziție unică.

Care temă este preferata ta atunci când vine vorba de decorarea biscuiților?
Îmi place foarte mult să decorez biscuiții pentru copii. Cine dacă nu ei se bucură cel mai mult de un asa cadou, un personaj preferat din desene animate sau din o poveste care mama obișnuia să o citească? Emoțiile, zâmbetele sincere a copiilor, și nu numai, care se bucură de gustul ….. pregătit de mine, mă fac sa fiu mândră și să îmi continui meseria.

Faci doar biscuiți personalizați sau te mai ocupi și de altceva?
Fac tot felul de dulciuri, torturi, îmi alint familia cu diferite gustări.

Unde te putem găsi?
Cel mai simplu pe Facebook, Biscuiti Personalizati Constanta/Navodari și pe Instagram Inna Lotokovska. Răspund la toate mesajele și onorez cu drag fiecare comandă!

Inna îți mulțumim frumos pentru timpul acordat!

 

 

 

Lasă un răspuns