Review biscuiții personalizați by Inna

0

Biscuiții personalizați sunt cu siguranță cadoul perfect pentru zilele de naștere, pentru Crăciun, nuntă, botez, de Ziua Mamei sau 1 Iunie.

Va mai amintiți de Inna Lotokovska?
Este o tânără talentată care face biscuiți personalizați, căruia acum ceva timp i-am luat un interviu aici. Ei bine, eram tare curioasă ce gust au biscuiții ei. Eu de fel sunt mai gurmandă și poftesc la ce e nou în materie de dulciuri, deci, nu puteam rata această ocazie.

Mai întâi vreau să vă spun că biscuiții au o aromă ca a celor de odinioară, deosebită și un gust delicios. Un atu foarte important este că biscuiții sunt decorați cu un fondant fin și elegant, fiecare model în parte cu aroma lui. Acest fondant nu doar că le dă un aspect interesant, ci îi face și mai delicioși.

Nu doar gustul lor minunat mi-a atras atenția, ci și multitudinea de forme care mai de care mai interesante. În plus aceștia sunt ambalați atât de drăguț și cu gust încât parcă nu-ți vine să îi mănânci. Chiar mama îmi zicea că ii vine să îi privească non-stop, deși gustul lor e unul savuros, musca din ei cu o oarecare milă.

Dacă doriți și voi biscuiții făcuți de Inna o puteți găsi pe Facebook, Biscuiti Personalizati Constanta/Navodari și pe, Inna Lotokovska.

Dacă tot a fost 1 Iunie mi-am zis să îi fac un cadou dulce nepoatei mele, asa că am ales biscuiții personalizați. Vă las pe voi să ghiciți care este cutia ei și care este a mea.

biscuiți personalizați
biscuiți personalizați
Sunt mulți oameni talentați în aceasta lume pe care eu îi admir. De fapt, vreau ca treptat să îi cunoașteți și voi, prin intermediul computerului, telefonului, tabletei sau oricare alt dispozitiv de pe care citiți acest mic blog.

Lasă un răspuns