De ce unii oameni doresc să trăiască viața celorlalți?

Dacă trăiești viața celorlalți, nu mai ești tu

1

Pentru a ne trăi viața proprie, trebuie să nu ne mai pese de viața celorlalți; toată lumea are istoria personală cu experiențe unice care determină cursul existenței noastre.

Astăzi revin cu un articol din categoria „Magia Cuvintelor”, un articol dedicat celor care nu își găsesc propriul drum în viață și vor să trăiască viața altora. În jurul meu văd oameni care fac acest lucru, fie în viața de zi cu zi, fie în mediul online.

În viață există momente în care ne dorim să avem viața vecinului sau prietenului, deoarece credem că este mai norocos decât noi. Cu toate acestea, trebuie să învățam să prețuim ceea ce avem, deoarece altfel ne vom trăi viața cu sentimente de nemulțumire.

Și mie mi-ar fi plăcut să trăiesc viața persoanei x, însă am învățat să-mi prețuiesc viața personală, cu suișuri și coborâșuri. Am învățat să prețuiesc ce am în jurul meu, am învățat că oricât de grea este viața nu trebuie să renunț să trăiesc. Să nu renunț la vise pe care le am, să nu renunț la planuri. Fac tot ce este posibil pentru a fi persoana care spune „Visele mele au devenit realitate”.

Există mulți oameni care se compară cu ceilalți deoarece ei cred că nu sunt la fel de norocoși ca aceștia. Din acest motiv, mulți nu îndrăznesc să-și trăiască propria viață și să creadă că viața altora este mai ușoară decât a lor.

Simte-te mândru de cine ești, de abilitățile tale, de ceea ce ai realizat până acum, caută viitorul cu speranță și fă pasul important de a schimba ceea ce nu îți place la viața ta sau de ați atinge obiectivele pe care le dorești.

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns