În această toamnă vreau să fiu la modă

1

Cu venirea toamnei vremea se schimbă, începe să se răcească și este timpul pentru „revoluția” din șifonier. Moda din această toamnă vine încărcată cu o mare varietate de noutăți în lumea modei. Cu această ocazie, profit să-mi reinventez stilul vestimentar. De mult timp îmi doream acest lucru, dar nu îndrăzneam.

La începutul sezonului autumnal îmi căutam stilul vestimentar ideal. Inițial, nu știam ce anume îmi place, eram confuză. Mă uitam la oamenii din jurul meu și așa am început să reflectez la personalitatea mea. În căutarea mea am „dat” peste magazinul online ANSWEAR unde am găsit 10 articole vestimentare care mă reprezintă.

Din ce în ce mai mult, sfârșitul verii și toamna este momentul preferat de miri pentru a sărbători ziua lor cea mare. Când suntem invitați la o nuntă, primul lucru care ne vine în minte este fraza mitică „ce să port acum?”. În următoarele săptămâni sunt invitată la o nuntă și bineînțeles că nu știu ce să port. Toamna este un pic mai complicat pentru a alege rochia potrivită pentru această ocazie. În general, rochia elegantă de culoare neagră este cea mai indicată, dar eu vreau o rochie scurtă de culoare albastru marin cu detalii de transparență și / sau dantelă.

Ador pantofii sport și când văd unii care îmi plac, nu mă pot controla, trebuie să îi am. Sunt unul dintre acei oameni cărora le place să se îmbrace cu haine confortabile în timpul meu liber. Îmi e greu să găsesc încălțămintea sportivă pe care să o port și atunci când mă plimb, nu doar când fac sport. O pereche de New Balance este alegerea perfectă, mă face să mă simt confortabil atunci când merg.

Cu temperaturi foarte scăzute, zile reci și ploioase un palton este alegerea perfectă atunci când vine vorba de lupta împotriva vremii. Un obiect vestimentar pe care nu trebuie să-l ratezi.

Palton

Sunt surprinsa de faptul că sunt la modă cămășile „oversize” care revin în prim-plan, datorită formelor lor largi, ceea ce le face un clasic foarte confortabil de purtat în orice situație.

Îmi plac fustele lungi cu imprimeuri florale și este o altă tendință care refuză să ne abandoneze. Eu prefer să o port cu un tricou simplu băgat în fusta tocmai pentru a lăsa atenția pe talie.

Blugii evazați care erau la modă în anii ’90, sunt din nou la modă cu pietre, aplicații și decorațiuni. Am senzația că m-am întors la timp și îmi place.

Prefer pantalonii cât mai casuali, purtați cu un pulover tricotat și cu pantofi sport. Să le dau un aer cât mai versatil, un outfit cât mai trendy.

Dacă, aș fi un pantof aș vrea să fi unul fost roșu (culoarea pasiunii). Cu toate că suferim din cauza tocurilor de la pantofi, este durere plăcută, datorită eleganței ce ne-o conferă. Pantofii sunt mult mai accesibili decât diamantele, ceea ce ne face mai fericite cu ei.

Unul dintre lucrurile pe care nu trebuie să renunț să le cumpăr sunt tricourile. Din dulapul meu nu lipsesc niciodată. Sunt piese vestimentare care nu ies din stil. Tricourile sunt purtate de la copii până la bătrâni.

Nu este necesar să vă spun că gențile sunt tovarășii veșnici în special ai femeii, care vor ocupa întotdeauna un loc foarte special în dulapul personal. Eu prefer gențile mai mici, pe care sa le port într-un mod delicat și feminin.

Când eram mică, verișoarelor mele le plăcea să mă îmbrace ca pe o femeie elegantă. Îmi amintesc foarte bine pentru că ne plăcea să vedem la TV manechinele defilând pe podium cu rochiile lor impecabile. De atunci am fost convinsă că o femeie trebuie să fie mereu frumoasă și elegantă, indiferent de situație.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns