Niciodată să nu îți pierzi speranța, nu renunța la vise!

1

Niciodată nu renunța la visele tale. Când te simți rănit, respiră profund, odihnește-te, mergi mai departe cu mai multă putere. Când îți pierzi speranța, imaginează-ți cum te vei simți atunci când iți atinge scopul.

De când mă știu am fost pesimistă, pentru mine să-mi ating un țel, un vis era egal cu imposibilul. Filozofia mea de viață era o atitudine negativă, preferam să cred că lucrurile se vor înrăutăți întotdeauna și luam în considerare doar partea nefavorabilă a faptelor. Cu alte cuvinte, am crezut că trăiesc în cea mai proasta lume posibila sau ceva similar.

Puțin câte puțin am realizat că o persoană pesimistă tinde să aibă o viață plină de tristețe, dar nu trebuie neapărat să fie legată de un sentiment de durere sau de simptome depresive. A fost prima etapă a schimbării vieții mele.

Viața mi-a dat o lecție, am aflat că dacă îți atingi visele, te vor face să zbori. Așa ca a venit momentul să lupt pentru a-mi atinge visele și dorințele. Am simțit că voi reuși dacă voi continua să lupt.

Unii oameni mi-au spus: „ești prea bătrână ca să-ți atingi visele„. Acestea erau cuvintele care m-au prins în capcana pesimismului. Am învățat că speranța există și să le spun că nu sunt prea bătrână pentru a-mi stabili obiectivele sau pentru a împlini visele. Am învățat să fiu foarte puternică, o putere care a crescut timp de patru ani. Da, după cum ați auzit, patru ani dificili în care am început să îmi împlinesc visele. Nu mă voi opri până nu voi ajunge la cele mai importante dintre visele mele, sunt două.

Nu sunt o experta în domeniu, nu am cunoștințe despre psihologia umană la un nivel profesional, însă te pot sfătui sa începi să gândești mai pozitiv, să crezi mai mult în tine, nu te lăsa influențat de nimeni.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns