Revers – pentru un machiaj ușor și plăcut

0
produse de makeup Revers

Recunosc că nu sunt o fană a machiajului și am primit o provocare de la prietena mea să scriu despre rutina mea în ale machiajului de zi. Cu toate acestea, deși nu sunt pasionată de acest subiect, îmi place să am un aspect îngrijit și natural, așa că am dezvoltat o rutină simplă de makeup.

În primul rând, încep prin a-mi curăța și hidrata bine pielea. Îmi place să folosesc un gel de curățare blând și apoi să aplic o cremă hidratantă. Această etapă este foarte importantă pentru mine, deoarece ajută la menținerea sănătății pielii și la îmbunătățirea aspectului machiajului.

Tenul meu este unul matur, din păcate nu l-am îngrijit atunci când trebuia, iar acest lucru se vede. Am învățat destul de târziu că este necesar să folosesc și un produs cu factor de protecție solară, chiar și înainte de a aplica machiajul. Are rolul de a proteja pielea de razele UV nocive și va preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

produse Revers

Machiajul: un mod de expresie și înfrumusețare

Următorul pas în rutina mea de machiaj este aplicarea unei baze de machiaj. Aceasta ajută la uniformizarea texturii pielii și la prelungirea duratei machiajului. Sunt adepta produselor bio și vegan friendly, așa că pe post de bază folosesc un fond de ten de la Revers, care îmi oferă un aspect natural și nu încarcă tenul. Îl aplic cu o pensulă sau un burete pentru a se uniformiza pe întreaga față.

După aplicarea bazei, trec la etapa de corectare a imperfecțiunilor. Pentru asta folosesc un corector de la Revers pentru a acoperi petele, cearcănele și orice altă imperfecțiune a pielii. Aplic îndeosebi în zona de sub ochi, în jurul nasului și pe coșuri care sunt eternii mei dușmani.

Pentru a fixa fondul de ten și pentru a preveni luciul pielii, folosesc o pudră de la MyCosmetics. O aplic cu o pensulă mare pe întreaga față deoarece am tendința de a străluci.În general, nu prea mă înțeleg bine cu pudra, dar cu produsele de makeup Revers totul pare a fi mult mai ușor.

fond de ten Revers

Ador să îmi conturez delicat sprâncenele folosind o pensulă subțire și un produs ce colorează asemănător cu culoarea naturală a sprâncenelor mele. Încerc să nu exagerez și să obțin un aspect natural al sprâncenelor completând doar zonele cu goluri sau mai puțin definite.

Trec apoi la aplicarea unui blush. Îmi place să folosesc un produs cu nuanțe naturale, care să ofere un aspect sănătos și proaspăt obrajilor mei. O aplic cu o pensulă moale pe partea superioară a obrajilor, într-o mișcare ascendentă către tâmplă. La final fixez machiajul cu un spray fixativ pentru makeup.

În continuare, aplic o Mascara XL de la Revers pentru a-mi accentua genele. Eu am genele foarte mici, din păcate. Pensula modernă, triunghiulară, din silicon, acoperă chiar și genele greu accesibile fără să le încarce. De obicei, aplic una sau două straturi de mascara pe genele superioare și inferioare pentru a le accentua și a le face mai vizibile.

Revers

Ochii și buzele – arma seducției

În ceea ce privește machiajul ochilor, aleg să folosesc culori neutre și nuanțe naturale. Îmi place să aplic o bază de fard pe pleoape pentru a uniformiza culoarea și pentru a prelungi durata machiajului. Din paleta de farduri Revers aleg o culoare neutră, cum ar fi maro sau bej, pentru a adăuga puțină definiție ochilor mei.

În final, aplic o culoare deschisă pe buze. Optez pentru un ruj de culoare naturală, rareori un ruj roșu. Deși rujul roșu clasic poate fi un statement puternic și elegant, eu prefer să optez pentru un aspect mai subtil și natural. Un ruj pentru mine este ca o bijuterie care completează și adaugă un strop de culoare apariției mele.

Rutina mea în ale machiajului nu este una complicată sau extinsă, dar îmi place că este simplă și accentuează frumusețea naturală a feței mele. Îmi place să mă simt încrezătoare și confortabilă în pielea mea, iar rutina de machiaj. Produsele de îngrijire cu CBD mă ajută să obțin acest lucru.

oduse de machiaj Revers

Un alt aspect important pentru mine sunt unghiile. Buna întreținere a acestora mă face să mă simt îngrijită și atrăgătoare. Îmi place să am unghiile curate, tăiate și îngrijite. Folosesc lac de unghii cu efect de gel care îmi permite să experimentez culori și modele care să-mi exprime personalitatea.

Din geantă nu-mi lipsește niciodată fondul de ten hidratant și rujul sau balsamul de buze. Am mereu cu mine și o pudră matifiantă, pentru a elimina excesul de luciu de pe ten în timpul zilei.

Așadar, acesta este un scurt rezumat al rutinei mele de machiaj. Sper că a fost util și inspirațional pentru cei care caută un look natural și simplu.

Sursa foto: MyCosmetics, Editările s-au făcut în Canva

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Lasă un răspuns