Scapă de griji și țepe cu Depozitul Virtual!

0
Depozitul Virtual
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

Visam să am propria mea casă cu grădină și suficient spațiu pentru a trăi așa cum mi-am dorit. Nu mai suportam aglomerația și zgomotul de la bloc și visam la liniște și intimitate. Nu știam că lipsa mea de experiență mă va pune în situația de a fi victima unei fraude. Veți afla cum am ajuns în această situație în rândurile de mai jos.

Primul pas către casa visată a fost să îmi cumpăr o bucată de teren, undeva la marginea orașului. Al doilea pas a fost să obțin certificatul de urbanism, autorizație de construire, verificarea solului. Mă rog, tot ce ține de birocrație, înainte de a începe construcția propriu-zisă.

După ce am terminat cu toate hârțoagele, m-am lovit de-un hop. Cine va construi casa visurilor mele și de unde voi lua materiale pentru structură și fundație? Un prieten mi-a recomandat un depozit cu materiale ieftine și de bună calitate. M-am aruncat cu capul înainte, și am acceptat fără a verifica în prealabil calitatea acelor materiale. Ei bine, am făcut o mare greșeală!

materiale pentru structură și fundație
Sursa foto: Pexels

Victima unei înșelăciuni

Întrucât casa pe care vreau să o construiesc pe terenul pe care tocmai l-am cumpărat nu are prea mult timp de așteptat, m-am dus cu mari speranțe la acel depozit. Am comandat materialele necesare construcției și instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, termoizolații, etc. Mi s-a spus că în două zile voi avea materialele la adresa indicată.

După 2 zile a început coșmarul. Șeful echipei de construcții mi-a spus că toate produsele comandate sunt de proastă calitate, expirate, ba chiar sparte în cazul instalațiilor. A căzut cerul pe mine. Am fost victima unei înșelăciuni!

Eram foarte dezamăgită și furioasă, deoarece plătisem o sumă considerabilă pentru aceste materiale și mă așteptam să primesc produse de calitate. Am cerut imediat o explicație din partea depozitului și m-am dus personal la sediu pentru a rezolva această situație. La depozit, am purtat o discuție aprinsă cu managerul, explicându-i nemulțumirea și cerându-i să-mi returneze banii pe materialele de proastă calitate.

Vindem-Ieftin.ro – ajutor de nădejde

La început, managerul acelui depozit a încercat să mă convingă că îmi va trimite alte materiale. Am insistat să-mi dea banii, nu altceva. După multe amenințări, am primit doar o parte dintre ei. Această experiență urâtă m-a făcut să realizez cât de importantă este calitatea materialelor de construcții. Târziu am realizat că documentarea despre calitatea produselor și recenziile unei firme sunt un lucru esențial atunci când vine vorba de construirea unei clădiri, a unei case etc.

Și cum știu că trebuie să fiu foarte atentă să nu mai fiu păcălită, m-am gândit că trebuie să mă documentez temeinic înainte de achiziționa alte materiale. Și da, am încercat să aflu cât mai multe despre ce ar trebui să analizez, dar nefiind expertă am constatat că mi-ar fi foarte greu.

Așa că m-am apucat să caut pe internet și am aflat că există Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro ce a lansat un concept unic în România, iar comanda se face online, vezi detalii aici. Mi-a plăcut ca este o alternativă a comerțului clasic cu depozite și hipermarketuri. Nu mai trebuie să umblu din depozit în depozit și astfel mă pot feri de alte fraude.

Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

Cum am făcut? Simplu. Am intrat pe https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ și am solicitat serviciile de consultanță după ce m-am uitat la recenziile video de pe site. Cei 28 de specialiști știau exact ce materiale am nevoie și au calculat cantitatea necesară. Prețul și cantitatea materialelor s-au încadrat în bugetul pe care îl aveam la dispoziție. Astfel, am aflat că există și un grup VIP pentru clienții care doresc să beneficieze de consultanță prioritară.

Despre Vindem-Ieftin.ro vă pot spune că în următorii 10 ani vor deschide 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa. Ce credeți, se opresc aici? Nu, în 20 de ani vor avea active 200 de Depozite Virtuale, 200 în Europa și încă 100 în alte regiuni de pe glob.

Aceștia au un scop precis, acela de a reduce la jumătate numărul camioanelor care transportă materiale de construcții pe șosele și diminuarea cheltuielilor de logistică, stocuri sau depozitări.

Depozit Virtual
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro

Depozitul virtual

În timp ce navigam pe site am dorit să aflu mai multe și despre Depozitul Virtual. Astfel, am aflat că este un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții cu avantajele unui depozit clasic. Sunt eliminate din preț costurile adunate de-a lungul lanțului de distribuție iar clientul are acces la prețuri mai mici.

Într-un astfel de depozit relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu experiență în domeniul materialelor de construcții. Cu ajutorul acestuia am ales materiale necesare construirii casei, devenit un ajutor de nădejde. Am scutit timp și am beneficiat de cele mai bune prețuri.

Mi-a plăcut că Vindem-ieftin.ro nu încasează bani pe teren prin agenți de vânzări, încasările se fac online prin banca sau aplicația de plată card online securizată în baza facturii proforme sau în sediile prezente pe site. Un alt lucru la fel de important, livrarea materialelor de construcții se face din fabrică direct către client.

Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro

Visul meu de a mă muta de la bloc la casă a devenit realitate cu ajutorul celor de la Vindem-Ieftin.ro și am reușit să finalizez acel loc numit acasă. Mă gândesc deja cum să amenajez fiecare cameră și cum voi transforma curtea într-un adevărat paradis verde.

Fericirea îmi este oarecum umbrită de regretul că nu m-am documentat îndeajuns data trecută. Acest lucru ar fi putut să mă ferească de frauda prin care am trecut cu acel depozit. Mi-aș fi putut economisi timpul, banii și stresul pe care i-am pierdut în acea situație. Am învățat că este important să avem grijă în alegerea furnizorilor și să ne asigurăm că facem afaceri cu companii de încredere, pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Articol scris pentru a patra probă SuperBlog 2023, probă sponsorizată de Vindem-ieftin.ro

Lasă un răspuns