Blogging-ul din viața mea

1

Sunt o persoană foarte emoțională, și dacă mă citești, o să îți dai seama. În viata de zi cu sunt un om care nu atrage atenția nimănui, dar ma transform total atunci când sunt în fața tastaturii și, din fericire sau din păcate, persoana care citește  trebuie să știe că sunt rezultatul unui pachet indivizibil. Așa ca mi-am dori să scriu toate acestea într-un blog.

Experiența m-a învățat că uneori pare mai bine să nu spui lucruri despre tine, să îi lași pe alții să spună despre tine.

Am descoperit lumea blogurilor în 2012. Pe contul meu de pe un site de social media, avut ocazia să cunosc bloggeri foarte pasionați de munca lor. În acel moment mi-am dorit să am și eu un blog. Așa că mi-am creat unul pe platforma blogspot și am început să scriu timid. Nu am îndrăznit să scriu prea mult pentru că mi-a fost frică să pierd tot ce scriu. Acum aproape un an am avut ocazia să am un blog propriu, un vis care îl vedeam atât de departe, iar acum este un vis împlinit. Scriu despre orice îmi trece prin cap, și ador să iau interviuri, consider că așa ai ocazia să cunoști alți oameni.

Din experienta mea vă pot spune că dacă nu aveți conținut bun, nimeni nu vă va citi, nici măcar familia, dar dacă reușiți să aveți un conținut de calitate, atunci este mai bine să aveți un blog cu un domeniu propriu. După aceea, dacă reușiți să vă atingeți țelul, atunci vă recomand prelungire domeniu, astfel încât să nu pierdeți legătura cu cititorii.

Personal, înainte de a face acest pas important, am inceput să citesc foarte mult alte bloguri, să îmi fac o idee despre ce să scriu, în ce nișă mă încadrez.

Cu toții ne temem de eșec,  ca blogul să nu fie citit, însă trebuie să fim ambițioși. Eu mereu am spus că un șut în fund, e un pas înainte. Din greșeli învățam ai cel mai important, să nu renunțăm la vise.

Nu ratați ocazia de a descoperi pe ce e mai bun din voi, scriind. Blogul este și va fi parte din voi.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

Lasă un răspuns