7 zile îmbrăcată cu o pereche de jeans fără a arăta ca o femeie plictisitoare

0

Am reușit să port o întreaga săptămână mai multe ținute, cu doar o pereche de jeans. Acest lucru se datorează faptului că acestea reprezintă una dintre cele mai elementare piese ale tuturor timpurilor și sunt atât de versatile încât îi putem purta în mai multe ocazii: de a merge la facultate sau la o întâlnire de afaceri fără pretenții sau chiar într-o zi o duminică în confortul casei tale.

Sunt o femeie căruia îi place să arate întotdeauna fresh și „reînnoită”, întotdeauna la modă și zilnic îmbrăcându-mă cu lucruri noi … până acum o săptămână. O prietenă de-a mea știind că îmi place să mă îmbrac în blugi damă, eu de care pur și simplu m-am îndrăgostit. O săptămână, în fiecare zi m-am dus la serviciu, la întâlnirea cu iubitul meu sau cu prietenii noștri, îmbrăcată în perechea preferata de blugi.

 blugi damă

Luni, ziua în care o urăsc în general, ziua în care vreau să mai dorm încă 5 minute și nu vreau să mă gândesc prea mult … până când mi-a venit în minte perechea de blugi preferată. Așa că, înainte de a merge la serviciu, m-am îmbrăcat cu ei iar în dulap am găsit o cămașă de blugi de o culoare similară. Nu avea, chef sa mă îmbrac prea pompos.

Marți a fost o zi  plină de întâlniri. În acest sezon, Blazer-urile sunt gata de acțiune. Am găsit unul care definește cel mai bine personalitatea mea, combinat cu o bluză sau pulover, plus aceeași pereche de blugi. Totul asortat cu încălțăminte damă, cu tocuri nu foarte înalte. Îmi place să mă simt confortabilă și gata, asta a fost ținuta mea pentru ziua de marți.

Miercuri a fost o zi super activă și îmi permite să pot avea un aspect cazual care se concentrează pe o bluza interesantă și o pereche de cizme sau stiletto și blugii favoriți.

Joi deja mă simțeam însuflețită, deoarece vineri se apropie foarte repede. O jachetă lungă, o batistă la gât, o bluză albă, perechea de blugi și o pereche de botine mi-au făcut cea mai bună zi de joi.

Vineri este o zi de culoare și planuri, după muncă am avut o ieșire cu prietenii. Perechea mea de blugi este ideală pentru această zi, împreună cu niște haine viu colorate.

Sâmbăta, a fost zi de distracție iar blugii i-am asortat cu un top strălucitor și o geacă de piele.

Duminică a fost o zi de confort absolut, iar blugii și un pulover au fost ideali pentru această zi. Nu a fost o zi pretențioasă, deoarece am petrecut-o în casă.

Dacă va întrebați cum mă voi îmbrăca săptămâna viitoare, sincer nu știu. Nu sunt omul care face planuri din timp.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018

Lasă un răspuns