Cele mai ciudate și amuzante căutări pe Google ce vin pe blogul meu

0

Întotdeauna mi s-a părut amuzant să arunc o privire asupra traficului de pe Google care a venit pe blogul meu personal. Observarea rezultatelor și a statisticilor pentru a le interpreta ulterior este o sarcină esențială pentru mine, bloggerul de astăzi. Îmi place să studiez aceste date și mă bucur că mai mult de 50% din traficul web vin direct de pe motoarele de căutare. Oricine caută pe Google știe prea multe și crede că pe blogul meu găsește toate răspunsurile care îi lipsesc.

Am încercat să strâng cele mai ciudate căutări de la cei care au accesat blogul în ultima lună. Prima dată când am scris un articol despre căutări ciudate și amuzante a fost anul trecut.

  1. Dosarul telepatia – cu ceva timp în urmă am scris despre telepatie între doi sau mai mulți oameni, dar niciodată despre un dosar, acest lucru m-a făcut să caut pe Google și am descoperit că este o formă peiorativă folosită de un politician, cu ani în urmă. Nu scriu despre politică, așa că nu voi intra în detalii.
  2. Am cumpărat un apartament cu modificări – nu cumpăr și nici nu vând apartamente, așa că nu înțeleg ce au vrut să caute pe blog.
  3. Uscătorul care strica rufele – nu folosesc și nici nu am scris despre uscătoare de rufe.
  4. Plimbător – acest termen este cu adevărat ciudat, nu înțeleg la ce se referă.
  5. Costumul lui Carla’s Dreams – Carla’s Dreams este un proiect muzical despre care am scris cu mult timp în urmă. Nu înțeleg ce vrea să spună prin „costum”. Ținuta băieților ce fac parte din proiect este formată hanorac și jeansi. Ciudate sunt căile Google!
  6. Persoana emotivă – am scris multe articole pe teme psihologica, dar nu-mi amintesc să fi scris fix despre acest lucru.
  7. Stelea Lorin – acest nume nu-mi spune nimic și, din moment ce nu vreau să mor proastă, am căutat pe Google date despre această persoană. M-am documentat și am aflat că este reputat stomatolog în Iași. Ok, dar ce treabă are cu blogul meu?
  8. Mănăstirea Ursitelor – am scris despre multe mănăstiri, dar Ursitelor? Ce crezi că am făcut? Logic, am cautat pe Google și am aflat că este un controversat lăcaș de cult de la Șinca Veche, undeva în Munţii Făgăraş despre care se presupune că ar avea origini dacice. Wow! Chiar aș vrea să ajung acolo.
  9. Nostradamus horoscop – nu cred în horoscop, nici măcar în Nostradamus, cu toate că în urmă cu ceva timp am fost abonată pe o pagina de Facebook și primeam pe messenger informații despre horoscopul zodiei mele. Am făcut-o doar pentru distracție.
  10. Vlad blogul meu – nu înțeleg la cine se referă. Cineva mi-a spus că e posibil să se refere la un blog dedicat serialului Vlad, așa o fi. Nu știu ce să zic.
  11. Replici pentru grași – Nu sunt rasistă, așa că nu aș scrie niciodată replici pentru grași, slabi, ce-o fi ei.
  12. Cuvinte care încep cu rh – nu cred că există cuvinte care să înceapă cu aceste 2 litere. Despre rh, am scris legat de femeile însărcinate ce au grupa de sânge RH negativ.
  13. Când o ușă se închide alta se deschide dacia – când am citit primul meu instinct am fost să râd. Eu am scris un articol pe temă psihologică, „Când o ușă se închide, alta se deschide”, dar nu dacia.
  14. Cum arată un trandafir – asta-i bună acum, dacă nu știi nici măcar cum arată un trandafir…
  15. Mereu la prima întâlnire – Cum vine asta? Cum să fii mereu la prima întâlnire? Oricum, căutările pe Google sunt tare ciudate.
  16. Ice viking – ce-o mai fi și asta? Aceasta căutare este este într-adevăr ciudată
  17. Inna tânără – despre Inna, cântăreața nu am scris niciodată, doar despre Inna Lotokovska, un producător de biscuiți personalizați.
  18. Covorul oltenesc – chiar nu am scris despre așa ceva, ceva îmi spune că trebuie să scriu.
  19. Lecții de viață 2020 – din start îți spun că nu urmăresc așa ceva și cu siguranță nu aș scrie. Poți să arunci cu pietre în mine, dar prefer să urmăresc ceva care să mă ajute să-mi îmbunătățesc cunoștințele.
  20. ioana radu nu se poate– nu se poate ce? Cred că se referă la artista de muzică populară și lăutărească, care nu mai este printre noi de multi alți, Totuși nu pot să nu mă întreb de ce au cautat așa ceva pe blogul meu.
  21. magia numelui meu – cred că au făcut asocierea cu numele blogului.
  22. triburi primitive – nu am scris despre așa ceva și chiar mi se pare ciudat ca blogul să fie asociat cu triburi.
  23. alexandra lazarescu – nu am scris despre ea, deși știu de la un prieten, blogger și el, că are o agenție de turism, cam atât știu despre ea.
  24. magia postărilor frumoase – deși nu am scris despre așa ceva, am căutat pe domnul Google, și am găsit ca este un grup de Facebook.
  25. cuvinte magice albinuțe – la prima vedere pare o combinație intre blogul meu și un alt blog, Albinuța Magică între blogul meu și un alt blog, Albinuța Magică.

Și aici se încheie această selecție de căutări curioase, amuzante și foarte ciudate. Trebuie să spun că m-am simțit foarte bine scriind aceste căutări și, mai presus de toate, scriind acest articol.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns