În costumul lui Spiderman

1

Spiderman este unul dintre super-eroii Marvel, cel mai iubit de public. Fanii lui care așteaptă premiera filmului Omul-Păianjen: În lumea păianjenului pe 28 decembrie 2018, își doresc să aibă puterile „omului păianjen” ca forță, viteză, reflexe excelente, capacitatea de a adera la orice suprafață, aruncarea pânzei de păianjen.

Când eram copil am visam să fiu Spiderman, dar visele copilăriei de regulă rămân vise… pană azi-noapte. Aseară mă gândeam mult la visele copilăriei, la „cine o să fiu eu când voi mare” apoi m-am culcat, am căzut într-un somn adânc.

O lumină albă ma trezise și ma striga o voce, îmi spunea  Miles Morales, buimăcită nu înțelegeam ce se întâmplă până am văzut că sunt într-un costum albastru-roșu. Disperată caut o oglindă și ce să vezi eram….Spiderman, numai ca eu nu fusesem muscata de un de un păianjen radioactiv deci nu știam cum s-a întâmplat să mă transform. Mi-am testat abilitățile și am descoperit că pot urca pe pereți verticali, rapiditate nemaivăzută și că știu să folosesc pânza de păianjen. Deci, ce e de făcut? De ce să nu folosesc aceste puteri în favoarea orașului meu?

Mi-am utilizat superputerile pentru a bate băieții răi. De asemenea, foloseam glumele ca să mă distrez pe seama adversarilor mei ca să îi fac să fie confunzi sau să se enerveze și să piardă controlul asupra luptei.

Reușisem să transform structura obositoare a orașului într-un adevărat parc de distracții. Escaladam clădirile zgârie-nori ajungând la locuri inimaginabile. Mă simțeam ca într-un film SF, dar cu acțiune reală. Mai întâi lumea credea că fac parte dintr-o bandă de hoți, însă rapid și-au dat seama că adevărații hoți ajungeau în fața secției de poliție. Poliția era oarecum geloasă pe acțiunea mea și voia să mă prindă, dar reușeam de fiecare dată să mă salvez în ultimul moment datorită reflexelor excelente.

Multe dintre bătălii au fost grele, mă întorceam acasă cu răni foarte puternice, dar mă simțeam mulțumită că am făcut ceva bun pentru concetățenii mei. A face bine celorlalți este ceva care îți umple inima. Din cauza oboselii și a rănilor care erau în proces de vindecare m-am cufundat într-un somn adânc și m-am trezit…eu, cea fără superputeri, omul simplu de acum câteva ore.

Articol scris pentru Superblog 2018

Lasă un răspuns