Eleganță și stil: eșarfe și alte accesorii

0


Sunt una dintre cele care preferă stilul casual și sunt îndrăgostită de eșarfe. Eșarfele sunt pe toate lungimile, culorile, motivele și țesăturile, așa că se asortează cu hainele pe care le port, indiferent de ocazie. Și deși eșarfa subțire este cea mai recentă tendință eu le iubesc pe toate. Am învățat să le iubesc de la mama mea, care mi-a spus mereu că eșarfa este unul dintre accesoriile care fac o femeie elegantă.

eșarfa


Care sunt cele mai importante accesorii?
Pe lângă eșarfe, cel mai des prefer să port brățări, acestea fiind „talismanele” mele norocoase. Orice detaliu este important în realizarea unei ținute elegante. Chiar și un zâmbet, daca ar fi sa îl luăm ca accesoriu aduce un plus ținutei. Cu ajutorul accesorilor mă simt mult mai încrezătoare, gata să arăt lumii de ce sunt in stare.

Vine Crăciunul și mă gândeam ce cadou să-i ofer mamei, și ce cadou mai perfect pentru ea decât o eșarfă fină. Am găsit câteva promoții pe site-ul Meli Melo și cu această ocazie am cumpărat și una pentru mine. Se spune că cel mai bun cadou este cel pe care ți-l faci singur,deoarece nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine.

Nu pot fi egoistă, așa că a trebuit să cumpăr un cadou și pentru cumnata mea. Are părul foarte lung și iubește accesoriile de păr. Se știe deja că accesoriile pentru păr sunt o piesă esențială pentru a conferi eleganță, deși nu toată lumea îndrăznește să le folosească.

Noi, femeile, am iubit încă din copilărie tot felul de accesorii menite să ne facă să ne simțim frumoase, în special cele care strălucesc. Și mai mult decât atât, accesoriile pentru păr în care ne imaginam că suntem devărate prințese.

accesorii de păr

Am fost la un pas să uit de bărbații din casă, de tatăl meu și de fratele meu. Am avut o listă foarte lungă de accesorii pentru bărbați și așa am avut de unde alege, acum sper să le placă.

 accesorii pentru bărbați

Abia aștept să ajungă cadourile pentru cei dragi, va trebui să le ascund. Nu vreau să-mi fie descoperite cadourile. Probabil va întrebați de ce am pregătit cadourile de pe acum. Simplu: Am dorit să aleg în voie accesoriile perfecte pentru ei. Nu fac cadouri doar de dragul de a face

Fotografiile sau fost luate de pe site-ul Meli Melo

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog

Lasă un răspuns