Casa realizată cu materiale premium este o casă care se respectă

1

Alegerea casei noastre viitoare este una dintre cele mai importante decizii ale vieții noastre, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere emoțional. Cu toții avem o idee mai mult sau mai puțin clară despre ceea ce ar arăta casa noastră perfectă, dar încercarea de a surprinde acea iluzie între opțiunile reale oferite de piața imobiliară poate fi complicată.

Familia crește, nevoile se schimbă, copiii devin independenți. Există mulți factori care ne fac să considerăm o casă nouă ca fiind o mișcare benefică pentru membrii familiei.

Așa că am cumpărat bucată de pământ pentru  a-mi construi casa de vis. Cineva mi-a spus că este foarte recomandabil să verific dacă terenul cumpărat este nu are cheltuieli de urbanizare, împrumuturi, datorii etc.

Casa viselor mele va fi situată la marginea unui oraș mare, în inima naturii. Într-un loc liniștit, înconjurat de verdeață, de aer pur.

Și, următorul pas, a trebuit să fac lista materialelor de care am nevoie. Dorința mea este să fac o casă durabilă cu materiale premium și să contactez un arhitect pentru a-mi proiecta casa.

Am contactat un arhitect recomandat de cineva care mi-a spus despre el că este unul dintre cei mai buni în domeniu. L-am întâlnit și i-am spus cum să-mi proiecteze casa.

– Domnule arhitect, așa vreau să-mi proiectezi casa.
– Sunt arhitect și nu vreau să-ți proiectez casa.
– Poftim! De ce?
– Sunt arhitect, dar voi fi ghidul tău și te voi însoți pentru a  alege design-ul perfect al casei tale.

Am fost mai mult decât uimit de ceea ce mi-a spus, dar în final am înțeles și m-a ghidat nu numai cu proiectul, ci și cu materialele și tot ce a ținut de construcția casei.

Designul casei mele este deja făcut și acum voi cumpăra materialele necesare pentru a avea o casă premium și acum urmează pasul esențial, construcția. Pentru orice casă, acoperișul este important și am ales țigla metalică. Am ales țigla metalică Mat Ice Viking Pruszynski  deoarece consider că va fi perfectă pentru casa mea, cu toate că eu nu am cunoștințe atât de vaste despre acoperișuri.

Deoarece voi avea o casă în natură am pus de asemenea panouri solare casa. Sunt o persoană foarte practică și nu vreau să depind de electricitate. Vă dați seama că trăim în secolul în care ne învățăm cum să facem economie pe toate planurile.

M-am gândit să am ferestre cu un design deosebit, nu unul clasic. Deci, după o luptă interioară  cu mine am ales tâmplărie PVC Salamander fereastră ADF bazat pe confort maxim minimizând utilizarea aerului condiționat.

Din ce în ce mai mult, suntem conștienți de faptul că trebuie să protejăm mediul și să profităm din plin de toate resursele naturale și de beneficiile pe care natura le poate oferi, așa ca am ales var interior Caparol. Acesta este un var natural, antialergic și ușor de folosit și nu trebuie să aștepte mult timp pentru a pune mobila.

Mai am câte ceva de retușat iar casa mea va deveni căminul meu. Când voi termina toate astea, voi da o petrecere mare. Vreau să-mi invit familia și prietenii să-mi vadă casa visurilor mele, casa mea premium așa cum o numesc eu. Știți nimeni nu credea ca voi reuși iar eu mi-am pus ambiția să-mi demonstrez mie însumi și apoi celorlalți că îmi depășesc limitele.

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2019

Lasă un răspuns