O pizza cu o poveste de dragoste

1

În timp mâncam o pizza delicioasă mi-am amintit cum a fost când m-am îndrăgostit. Cine spune că nu există dragoste la prima vedere este se înșală. Mi sa întâmplat anul trecut. Destinul este ciudat!

Să începem cu începutul. A trebuit să fac câteva investigații și analize în București pentru că aveam ceva probleme sănătate și când am coborât din tren îmi era foarte foame, voiam să mănânc ceva. Intru într-o pizzerie care era plină de oameni care își așteptau comenzile. Un tip care era puțin ironic mi-a spus că dacă comand pizza acasă vine mai repede decât dacă o comand într-o pizzerie. În timp ce eram în căutarea unui taxi pentru a ajunge mai repede la hotel, îl întreb pe acel tip de unde pot să comanda Pizza București. Mi-a răspuns sec, Dodo Pizza. Reacția lui m-a enervat, dar avea acel ceva care mă fascina la el și nu știam ce, mai bine zis că refuzam să accept.

Când am ajuns la hotel, la recepție erau certuri iar oamenii era gura casca în fața recepției. O recepționeră se certa cu o alta. Una dintre ele m-a întrebat dacă am rezervare, i-am răspuns că am făcut-o cu o zi înainte. Ea a verificat și mi-a dat cheia camerei care îmi era destinată. Intru în camera și merg direct la baie pentru face un duș foarte fierbinte.

Înainte de a ieși de la duș, mi-am spus că trebuie să fac acea comandă de pizza, îmi revenise foamea. Când am ieșit din baie, eram pe cale să leșin de ceea ce am văzut în patul meu.

-Cine sunteți și ce căutați în camera mea?
O voce masculina binecunoscută mi-a spus că e camera lui. (Era același tip din pizzerie).
– E camera mea, nu e camera ta, ieși te rog!

Mi-a arătat cheia pentru a-mi demonstra că este camera lui. M-am îmbrăcat foarte repede și am coborât împreună la recepție pentru a rezolva această problemă. Și am avut o surpriză. Cred că vă puteți imagina ce. Da, da ne-a dat la amândoi aceeași cameră. Acest lucru nu este cel mai grav, problema este ca nu mai sunt camere. Deci până mâine trebuie să împart camera cu un om străin. Doamne!

Am urcat în cameră și am început să o împărțim. M-a întrebat dacă am comandat pizza și am spus că nu. El a sunat la livrări pizza și mi-a spus ca numele lui este Gabriel și este din Bacău. A venit în București pentru a-și conduce familia la aeroport, deoarece se duc în Italia. Când a părăsit aeroportul, mașina lui s-a stricat și abia mâine trebuie să o ia de la mecanic.

Gabriel mi-a arătat pe laptop-ul lui, imagini live ale bucătăriei în care este pregătită pizza noastră. Nu puteam să cred, pizza făcută sub ochii noștri! Nu după mult timp, comanda noastră de pizza a sosit foarte repede. Mi-a ca este un fan al acestei pizzării când vine în București. Cum a fost? Delicioasa.

A venit noaptea și am adormit frântă de oboseală. Dacă vă gândiți că a fost altceva în acea noapte, bineînțeles că nu!

A doua zi am mers la doctor și Gabriel la mecanic. Slavă Domnului că nu am probleme de sănătate. Când am sosit în camera de hotel, îmi pregătesc bagajele și încerc să plec din cameră. În acest moment, Gabriel se întoarce și mă întreabă:

– Unde te duci?
-În gară.
– Pleci fără mine?
– Cred că aici drumul nostru se întrerupe.
– Bineînțeles că nu!

El m-a sărutat și ne-am îndreptat către mașină și am plecat de la București. M-a condus acasă iar el a plecat la Bacău. De câteva ori am vorbit la telefon și on-line pe rețea de socializare. După câteva săptămâni s-a mutat în orașul meu și am început o relație.

Gabriel a venit cu ideea sa vizităm Brașovul și după câteva vizite lungi în oraș ce credeți ca am văzut? Dodo Pizza! Dar eram prea obosită să mănânc acolo, așa că am mers la hotel și Gabi a făcut rapid comanda pizza Brașov. Ne-am amintit de ceea ce s-a întâmplat la București, cum ne-am cunoscut și când a sosit pizza, m-a cerut în căsătorie. Știu că pare ciudată o cerere de căsătorie la o pizza, dar așa a început dragostea noastră. Și în mai puțin de un an ne vom căsători!

Acest articol este o ficțiune scris pentru Spring Superblog 2019

Lasă un răspuns