Născută pentru a seduce Honda Civic Type R

1

Aseară am avut cel mai interesant vis, dintre cele pe care le-am avut până astăzi. Am visat că mă pregăteam pentru un circuit auto. Nu conduc defel, deci nu înțeleg rolul acestui vis. Vă pot spune cu mâna pe inimă că acest vis mi-a schimbat complet viața.

Pregătirea cu un copilot-surpriză
Mi s-a oferit o mașină veche pentru a exersa și un copilot misteros căruia nu i-am văzut fața. Când am urcat în mașină a început să-mi pună o mulțime de întrebări de genul:
Ce știi despre cai putere?
Știi ce este o frânare regresivă?
Dacă ai pierdut vreodată controlul mașinii?
Dacă s-a întâmplat, știi exact din ce cauză s-a întâmplat?

După ce am răspuns întrebărilor, el mi-a spus să „dau o tură ” și să fac niște drifturi. După ce am coborât din mașină, mi-a spus că nu a fost deloc rău și că trebuie să trec la un alt nivel. Nu știam ce să spun și ce să cred despre acest străin, dar mi-am dat seama că știe multe despre mașini și circuite.

Ne apropiem de o Honda Civic Type R și mi-a spus să mă urc la volan. Eram mai confuză ca niciodată, așa că și-a dat casca jos. Nu-mi venea să cred, înaintea ochilor mei nu era altceva decât Fernando Alonso, celebrul șofer austriac de Formula 1. Wow! L-am avut ca copilot, ce onoare!

Ne-am urcat în mașină iar el mi-a spus că circuitele sunt cele mai sigure locuri pentru a ne bucura la maxim de mașină și să rețin câteva sfaturi:
– Cunoaște-ți mașina și ai grijă de ea
– Aflăți circuitul
– Nu fi nervoasă
– Atenție la frâne!
– Nu conduce singură pe circuit

După ce mi-a dat sfaturile cu pricina, mi-a spus să conduc Honda Civic Type R pentru a vedea dacă voi pune în practică sfaturile pe care tocmai mi le-a dat. Nu am condus niciodată cu atâta tensiune, chiar stres, știind pe cine am ca copilot. Am facut tot traseul circuitului și chiar l-am repetat de câteva ori. Simțeam că era cu ochii pe mine și îmi urmărea fiecare mișcare. Așa că vă dați seama de ce eram astfel.

După ce am coborât din mașină, mi-a spus că nu mănâncă oameni și că nu am de ce să fiu stresată în compania lui. Fernando Alonso și-a luat rămas bun, nu înainte de a-mi aminti să nu uit sfaturile sale. Deasemenea, mi-a sugerat să mă angajez ca pilot de teste. Din ce mi-a spus, este un tip, căruia îi plăce să „alerge” pe circuit, și a dovedit că plăcerea îi aduce rezultate. M-a rugat să nu renunț niciodată la visele mele și să nu uit câtă presiune și câtă muncă trebuie să depun. Acesta este motivul pentru care trebuie să mă gândesc foarte bine dacă acesta este drumul meu. Îl priveam cum se depărtează de mine, cuvinte lui încă îmi răsunau în cap.

M-am trezit din vis agitată și foarte confuză. Nu știam dacă acesta este un semn sau ceva de genul. Nu cred în tălmăcirea viselor, dar știam ce am de făcut. Primul pas a fost să-mi număr economiile.

După ce am terminat serviciul, am mers la un reprezentant Honda România pentru a afla ce oferte Honda au. Reprezentantul de acolo mi-a spus ce modele Honda au și mulțumesc lui Dumnezeu, au Honda Civic de vanzare. Vreau ca această mașină să o folosesc în rutina mea de zi cu zi, nu să o folosesc pe circuite, nu sunt la fel de curajoasă ca în visul meu.

Ce zi obositoare am avut azi, eram așa de obosită încât am căzut la „datorie”. La noapte poate voi merge în circuitul respectiv. Poate chiar voi concura pe celebrul circuit de la Nurburgring. Hei, știu ce ziceți, dar e visul meu, ce va băgăți voi! Dacă voi castiga vă voi da de veste, nu pot ține doar pentru mine, nu pot fi așa de egoistă! Acum vă las. Să-mi tineți pumnii!

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns