Experiența mea cu low-cost

1

Mulți oameni îmi povestiseră atât de multe lucruri despre subiectul legat de zborurile low-cost, încât nu știam ce să cred. Zborurile low-cost permit mult mai multor persoane să se deplaseze cu avionul pe distanțe mai lungi sau mai scurte.


Știu că nu sunt singurul om care iubește să călătorească, dar buzunarul meu suferă de fiecare dată când o face. Și suntem în epoca în care avem timp să călătorim, dar nu și bani. Am călătorit pentru prima dată în urmă cu ceva timp de la Bacău în București. Cu acea ocazie, a fost o zi ploioasă. De cele mai multe ori, mereu există cineva crede că poate fi un impediment pentru ca totul să iasă normal. Cu toate acestea, dacă nu există furtună, zborurile tind să fie calme.

Mă așteptam la un zbor foarte incomod. Cel puțin, asta văzusem pe internet sau îmi spuneau unii oameni legat de zborurile low-cost. Sincer, a fost mai bine decât mă așteptam. Nu că am avut așteptări foarte mari. Un lucru foarte important pentru confortul meu.

Cum am ajuns să călătoresc cu avionul într-o cursă internă?
O problemă medicală m-a făcut să călătoresc cu avionul pentru a ajunge la un doctor în București în regim de urgență. Așa că avionul a fost cea mai rapidă cale.

Primul pas a fost să-mi dau seama ce trebuie să iau cu mine în călătorie, aici mă refer la strictul necesar. Am găsit pe Travelkit o ofertă interesantă pentru trolere ieftine. Dar m-am gândit mai bine și m-am hotărât să iau bagaje de mână Wizz Air, pentru că nu voi rămâne în București pentru mult timp. Când bagajul  meu a fost verificat era să depășească greutatea admisă. Ba chiar mi-au recomandat un troler. Stăteam și mă gândeam ce să le spun, să-i conving să mă lase să trec. Am spus adevărul. Le-am  arătat actele medicale. Așa că am ajuns la concluzia că doar spunând adevărul voi reuși și am reșit să ajung în avion. Eram foarte stresată legat de zbor, că nu voi ajunge la timp și evident de sănătatea mea. Dar slavă Domnului, totul a decurs bine.

low-cost

Mi-au plăcut prețurile mai ieftine decât la companiile de linie, comanda on-line foarte rapidă. Dezavantajul (care era în cazul meu), bilete mai scumpe cumpărate cu puțin timp înainte de zbor. Plătești pentru orice serviciu adițional pe durata zborului.

Dar mie mi-a plăcut. Cu altă ocazie voi rezerva un bilet de timp și sper că următoarea călătorie va fi de plăcere nu din cauza problemelor medicale.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019.



Lasă un răspuns