Farmecul unic al plimbării nocturne

1

Sunt unul dintre cei care se trezesc devreme pentru a-și „trăi” munca zilnică și apoi dorm noaptea. Cu toate acestea, îmi place ca din când în când să rătăcesc seara pe străzi, printre oameni, printre clădirile luminate.
Noaptea este liniștea senină care îmi face sufletul, mintea și inima să atingă pacea dorită. Mă uit la oamenii din jurul meu, care fug spre casă fără a se simți relaxați că tocmai au terminat serviciul și nu îi înțeleg, nu rezolvi niciodată nimic dacă ești agitat sau nervos. În fine, nu o fac acum pe psihologul.

Străzile și vitrinele magazinelor sunt din ce în ce mai pline de informații și reclame transmise pe panouri publicitare ce mi-au făcut plimbarea mai plăcută. M-am întors acasă rapid din cauza ploii care începea să-și facă simțită prezența, dar în mintea mea se derula un film despre reclame luminoase.

 Dacă străzile nu ar fi iluminate atât de prost, plimbările ar fi mai plăcute. De asemenea, aceste reclame luminoase p lângă faptul că îți luminează calea, oferă informații și caracteristici, ajută la alegerea cea mai potrivită a unui produs ori serviciu, adică un pachet de serviciu complet pentru a garanta mesajul către publicul țintă.

Publicitatea se găsește în aproape orice colț pe care ni-l putem imagina: în toată mass-media, în stațiile diferitelor mijloace de transport, în afișe de publicitate în aer liber, precum farmacii, magazine, afișări parcări taxi. Cu toate acestea, de câțiva ani, ultimele studii de piață recomandă utilizarea de panouri LED ca mijloc eficient de publicitate. De fapt, înainte să mă întorc acasă, am văzut cât e ora la o farmacie, așa mi-am dat seama că afisajul electronic, nu doar îți prezintă un anumit produs, serviciu, etc, ci chiar îți vine în ajutor. În cazul meu am știut cât e ceasul care pe lângă ploaia măruntă mi-a grăbit pasul către casă.

 panouri LED

De ce iluminatul cu LED?
Iluminatul cu LED-uri utilizează mult mai puțină energie electrică decât sursele de lumină incandescente sau fluorescente. De exemplu, un bec LED de 5 până la 7 wați este echivalent în luminozitate cu un bec incandescent de 60 de wați sau cu o lumină fluorescentă de 15 wați. Prin urmare, aceste becuri permit reducerea consumului fără a schimba fundamental comportamentul uman. În plus, spre deosebire de becurile fluorescente și incandescente, becurile LED nu conțin mercur sau orice alt material toxic. De asemenea, trebuie să luăm în considerare că o calitate adecvată a luminii poate face culorile mai atractive , ca de exemplu la un magazin, să pună în valoare articolele vestimentare, astfel să-și crească vânzările cu un procent semnificativ, ceea ce înseamnă o economie sau mai degrabă un venit suplimentar mult mai important decât Economiile posibile de energie.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns