De fapt, ai nevoie doar de un ceas

0

În ultimele decenii, să porți un ceas este sinonimă cu eleganță, glamour, statut și complementul ideal pentru orice ocazie. Totul a început încă din primul război mondial, când soldații obosiți să poarte ceasuri de buzunar decid să poarte brățări pe încheietura mâinii pentru a seta ora, iar în scurt timp acest accesoriu a devenit o modalitate practică de a purta un ceas. În secolul XXI marea întrebare este: de ce să port un ceas dacă pot vedea ora pe telefonul mobil?

Sunt unul dintre cei care cred că pe măsură ce știința evoluează, nici ceasurile nu rămân în urmă, astăzi putem găsi mii de modele cu caracteristici diferite, dar ceasul nu ar trebui să-și piardă esența de simplitate și confort printre alte caracteristici conform nevoile celui care îl poartă.

    «Timpul este unul dintre puținele lucruri importante care ne-a rămas»

    -Salvador Dali-

Ce înseamnă ceasul pentru mine
Este cea mai ușoară modalitate de a vedea timpul și de a controla, doar imaginați-vă cât timp economisesc ca să îmi scot telefonul mobil, în plus nu există niciun risc să îl poată fura.

Din curiozitate, am întrebat un prieten ce înseamnă ceasul pentru el. Răspunsul său a fost: Ceasul este un element de distincție pentru bărbați și o bijuterie cu mult caracter pentru femei. Nu este nimic mai elegant decât să vezi cum manșeta unei cămăși este ridicată pentru a face loc unui ceas sau a vedea, brațul gol al unei doamne la care strălucește un ceas elegant pe încheietura mâinii.

Răspunsul lui m-a făcut să iubesc ceasurile de damă. Asta se întâmpla cu mulți ani în urmă iar pasiunea pentru ceasuri a crescut cu fiecare zi. De-a lungul timpului am avut multe mărci, dar am „poftit” de mult timp la ceasurile de damă Fossil. Când a fost ziua mea, am primit cadou un ceas de damă Fossil, care m-a cucerit instantant. Fossil, în afară de a fi un brand plin de farmec, a construit unele dintre cele mai bune „ceasuri de unelte”, făcute pentru a fi utilizate „într-adevăr” în condiții extreme și pentru a fi robuste și fiabile.

Ceasul nu este doar o bijuterie pentru mine, am ajuns la conocluzia că a fost creat astfel încât să putem fi conștienți de timp, dar ne pot oferi și anumite avantaje atunci când le folosim. Organizarea este cel mai bun lucru, este mai bine să ai disciplină mai presus de toate, ceasul te va ajuta. Iată mai jos câteva sfaturi pentru a nu pierde nici o secundă.
    Dimineața calculați cât timp vă poate lua să vă faceți lucrurile.
    Petreceți cel puțin o oră de lectură pe zi.
    Petreceți cel puțin o oră de exerciții pe zi.
    Acordați mai mult timp celor mai importante activități.
    Puneți deoparte anumite ore pentru a citi e-mailuri.
    Nu pierdeți mult timp pe rețelele de socializare.

Articol scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns