Nu trebuie să cheltui mulți bani ca să arăți ca o vedetă

0

Mi-a plăcut întotdeauna să fiu la modă, să mă îmbrac poate chiar ca o vedetă dar, în realitate, resursele mele financiare sunt mici. Așa că am învățat să am în vedere cum să asortez hainele și cum să le accesorizez. M-am „educat” în așa fel încât am învățat cum să mă îmbrac cu gust, dar fără a cheltui foarte mulți bani. Trebuie doar să investești în idei. Se poate? Desigur, este doar o chestiune de a cunoaște câteva sfaturi și trucuri.

Cum să mă îmbrac ca Shakira cu mai puțin de 999 lei
Shakira este o artistă populară, cunoscută pentru rădăcinile sale latine, care se demonstrează prin fel ei de a cânta și dansul ei. Deși este adevărat că este lăudat pentru corpul său tonifiat și pentru părul său ondulat și blond, ea de dedică oamenilor, ceea ce demonstrează prin participarea sa la diferite organizații de caritate. De asemenea, apreciază încrederea oamenilor mai presus de obținerea unui aspect perfect. Stilul ei ușor diferit mă atrage și încerc să fiu cel puțin un pic la fel ca ea. Este unică în toate, nu doar pentru voce și dans, stilul ei este unic, de aceea este modelul meu în viață.

Rochia glam neagră nu iese din stil, este perfectă pentru a nu da greș cu nicio ocazie și este întotdeauna un pariu elegant și sofisticat. Trebuie doar să schimbăm accesoriile precum pantofi, bijuterii pentru a-i da o notă diferită și a deveni regina absolută a petrecerii.

Combinația clasică este o rochie neagră cu pantofi negri. Pare întotdeauna elegant și potrivit pentru orice ocazie. Pentru a diversifica negrul, trebuie doar să adăugăm câteva accesorii strălucitoare.

Ceasul este unul dintre cele mai importante accesorii din ținuta unei femei de succes. Pentru o ținută elegantă trebuie să porți un ceas simplu, cu brățară de metal, argintiu sau auriu.

Dacă a vorbit despre accesorii strălucitoare, cerceii eleganți  pentru a crea un aer misterios și seducător asortați cu un machiaj perfect și toți vor crede că ai un outfit complet nou.

Nu putem uita paltonul de damă, piesa de rezistență din acest sezon care nu ar trebui să lipsească din nicio garderopă. Această piesă te face să te simți elegantă, cu o prezență exemplară.

Sper că v-a plăcut ținuta mea, ANSWEAR m-a ajutat să-mi aleg o ținută de vedetă cu bani puțini. În cocluzie, ne putem îmbrăca că idolii noștri fără a scoate prea mulți bani din Buzunar?

Articol scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns