Îngerii lui Charlie

0

Noaptea trecută am avut cel mai ciudat vis dintre visele mele. Am visat că sunt spion, mai bine spus unul dintre Îngerii lui Charlie și pentru asta a trebuit să mă pregătesc intens. Acest lucru s-a întâmplat din cauza trailerului filmului, pe care l-am văzut cu câteva ore înainte să adorm.

Cum am ajuns eu să fiu spion? Întrebarea întâlnită de multe ori în mintea mea si pe buzele multor prieteni. Răspunsul cam greu de găsit. Din întâmplare am aplicat la o agenție de spionaj, îmi place acțiunea, și fiind puțin mai rebelă am decis să îmi iau inima în dinți și să particip la casting, și ghiciți ce, am ajuns ca prin minune să fiu recrutată în cea mai bună echipă de spionaj, Îngerii lui Charlie.

Cum a început totul? Recrutorul Bosley ne-a spus că agenții secreți nu sunt antisociali și nu au fobie de tehnologice. De asemenea, unii candidați care urmau să lucreze cu aceștia în calitate de spioni au fost respinși de agenție, din cauza comportamentului lor, deci va fi necesar să se țină cont de acest lucru. Una dintre marile probleme cu care spionii trebuie să se confrunte în fiecare zi sunt telefoanele. Pentru a comunica cu alți colegi într-un mod sigur, ceasurile inteligente sunt perfecte. Știți deja că informațiile sunt puteri și trebuie să fii în contact cu alți spioni pentru a contrasta informațiile, a împărtăși indicii și a rezolva cazuri comune.

Principalele etape pentru a deveni spion
Să nu ai probleme cu legea.
Să nu consumi droguri.
Să mergi la universitate. Unul dintre teste va fi despre cultură generală.
Pregătește-te pentru a călători
Fii un cetățean bun

Bosley mi-a mai spus să iau în considerare și câteva criterii foarte importante, cum ar fi:
Învață limbi străine
Rămâi în formă. Acesta va fi un atu pentru testele de rezistență fizică.
Nu le spune prietenilor cu ce te ocupi.
Arată că poți lucra multe ore.
Nu ascunde nimic.

După ce am trecut grila de teste, eram foarte obosită și am adormit instant. Mă trezesc dimineața și spun: „Uau, chiar lucrez cu Bosley. Este foarte fain, îmi place ce fac. Nu toată lumea poate fi medic, nu toată lumea poate fi avocat, dar asta nu înseamnă că nu poți da ceva înapoi societății, ajutându-i să îi protejezi pe cei pe care îi iubești și pe cei pe care nu îi cunoști. De asemenea, ca agent secret poți servi țara, mulți nu știu ce este să fii agent secret. Când a a trebuit să primesc prima mea misiune m-a trezit telefonul.

Nu am devenit agent secret, dar asta nu înseamnă că nu voi merge la film, lansarea lui în România va avea loc pe 29 noiembrie 2019. Când eram copil, am văzut pentru prima dată Îngerii lui Charlie, mai bine spus serialul, care a fost lansat în anii ’70. Din ce mi-am dat seama din trailer, filmul este o combinație de acțiune și comedie. Când voi vedea filmul, îmi voi scrie impresiile aici.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns