2 ani de blog, Magia Cuvintelor

2 ani de Magia Cuvintelor

1

2 ani de când scriu pe acest blog.
2 ani care mi-au schimbat viața.
2 ani care m-am schimbat chiar eu.


Acum 2 ani mi-am dat seama de importanța creării unui blog personal, unde am împărtășit lunar reflecțiile mele despre tot felul de probleme legate de creșterea personală: schimbare, incertitudine, zona de confort, crize, fericire și suferință, dezvoltare personală și motivație, meditație, etc. Pe scurt, un blog care ar putea susține și ajuta sute sau mii de oameni care ar dori să înfrunte viața sau munca lor cu curaj, responsabilitate și entuziasm. Pentru că îmi cunoșteam foarte clar obiectivele, mi-am denumit blogul, Magia Cuvintelor.

Mă simt mândră pentru că simt că am crescut personal învățând să fiu constantă, învățând să trăiesc cu frica de a-mi expune ideile și de a lupta împotriva rezistenței care apare de fiecare dată când stau să scriu pe computer.

Și sunt, de asemenea, un pic dezamăgită pentru că am crezut că voi avea o analiză mai bună decât am acum. Cu toate acestea, sunt conștientă că lumea blogginului este o cursă de rezistență, nu de viteză. Asta nu înseamnă că sunt foarte mulțumită să văd conținutul pe care blogul meu îl are în prezent și asta mă motivează să scriu în continuare.

În acești 2 ani, am participat de două ori la Superblog și am cunoscut mulți bloggeri, de la care am învățat multe lucruri. Mi-am îndeplinit o pasiune; să iau interviuri bloggerilor și creatorilor handmade.

În ultimul an s-au întâmplat multe lucruri, mi-am părăsit zona de confort și am căutat și caut în continuare provocări care să mă oblige să ofer tot ce e mai bun ca persoană și caprofesionist. Asta vreau să devin, un profesionist.

În acest an vreau să continui cu și mai multă forță, vreau să fructific blogul, este unul dintre visele mele. Să continui cu interviurile și să cunosc cât mai mulți oameni noi. Vreau să scriu mai multe despre latura emoțională. De fapt cu asta am început să scriu în blog.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns