Bilanțul la sfârșit de an 2020

Sfârșit de an un nou început

2

Cu pași rapizi, sfârșitul anului se apropie și, prin urmare, este timpul să fac un bilanț al vieții mele și în special al blogului meu, Magia Cuvintelor. Cred că de data aceasta nu voi fi foarte originală deoarece îmi doresc ca acest 2020 să se termine rapid. A fost un an complicat, ne-am schimbat stilul de viață, avem restricții care ne împiedică să ne simțim în viață, suntem obligați să ne distanțăm de cei dragi, pentru un om normal acest lucru este dureros.

Trăim ultimele zile din 2020 și din obișnuință fac bilanțul anului ce se termină. Am spus poate lucruri pe care nu ar fi trebuit să le spun niciodată și am mai spus multe, dar am avut tăria să-mi recunosc greșelile.

Adevărul este că 2020 a fost cel mai rău decât toți anii precedenți. Pandemia de Covid19 este motivul pentru care a avut urcușuri și coborâșuri, salturi și momente de tensiune. Comparativ cu alți ani, nu a fost atât de bun, dar ar fi putut fi mai rău. Cu toate acestea nu mă pot plânge și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am avut șansa să realizez cel puțin unul dintre planurile mele pe care l-am dus până la final. Este vorba despre dispozitivele medicale care îmi ajută viața să fie mai bună.

În acest an, de exemplu, am ajuns la o concluzie, mi-am dat seama că, mai mult decât în ​​oricare alt an, am multe lucruri de îmbunătățit atât la mine cât și la blog. Toamna a fost anotimpul riscurilor, așa cum o numesc eu. Despre asta am scris aici. Faptul că am reușit să trec peste provocarea pe care am avut-o, acest lucru mi-a dat putere. Am terminat competiția SuperBlog, mi-am achiziționat dispozitivele medicale și nu am pierdut nici blogul. Acestea sunt lucrurile care m-au facut să mă simt împlinită.

O prietenă m-a întrebat dacă am așteptări pentru anul 2021. De ce să nu am? Nu fac parte dintre cei care gândesc negativ. Acei oameni văd doar paharul plin și nu cred în vise și speranțe. Am așteptările mele pentru anul 2021. Vreau ca pandemia de Covid19 să se termine odată pentru totdeauna. Vreau să fiu operată la ochi, dar pentru asta pandemia trebuie să dispară. Îmi doresc să învăț să scriu și mai bine, să câștig cel puțin un premiu la Spring SuperBlog, să urc și mai mult în clasamentul competiției și să obțin mai mulți cititori decât am deja.

Pentru cei care îmi citiți blogul vă doresc multă fericire și să fiți foarte sănătoși. Sănătatea este mai bună decât toate. Mii de mulțumiri și La mulți ani!

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

2 COMENTARII

  1. […] În urma acestei experientei negative, legat de anul 2020, am învățat să prețuiesc mult mai mult acum, ceea ce este cu adevărat important în viața mea, este unul dintre multele lucruri pe care le-am învățat de la această oribilă pandemie. Nu au fost luni ușoare pentru nimeni, din păcate. Am făcut chiar și bilanț al anului ce tocmai s-a încheiat despre care am scris aici. […]

Lasă un răspuns