Primele momente imortalizate într-o ședință foto

0

Nu este nimic mai pur și mai frumos decât sosirea unui nou membru în familie. Degetele acelea minuscule, degetele delicate, zâmbetele care scapă din când în când, toate acele momente cu timpul … se estompează. Studio foto București surprinde acele mici detalii și momente speciale într-o ședință foto, astfel încât în ​​viitor să putem privi înapoi și să ne reamintim acele momente.

Se știe deja că studiourile foto nu mai sunt așa cum erau odată cu decor gri și anost, acum sunt similare cu studiourile artistice, cu lumini, multe elemente de decor. În studioul fotografic, imaginile expresive, emoționale, spontane și naturale sunt întotdeauna surprinse. O comunicare constantă între fotograf și model este crucială pentru a realiza acest lucru.

tudio foto București


De ce prima ședință foto este atât de importantă?

Este esențial ca o ședință foto cu nou născuți să fie realizată în primele 15 zile din viața copilului. Realitatea este că în fiecare zi care trece, copilul doarme mai mult iar brațele și picioarele lui devin mai puțin flexibile. Este important ca bebelușul trebuie să se simtă în siguranță.

Bebelușilor le place să se afișeze în fața camerei. Sunt modele autentice! Aceste fotografii vor rămâne amintiri pentru o viață întreagă. Mi-ar fi plăcut să am și eu poze de când eram nou-născut, dar nu am avut norocul copiilor din prezent.

Litile Sunshine Studio acordă o atenție deosebită condițiilor de mediu pentru a crea cel mai favorabil mediu pentru nou-născut și părinții săi. Studio foto bebeluși este un loc complet conceput pentru confortul bebelușilor și al părinților.

Studio sedinte foto nou-nascut, maternitate si copii

Cât de lungă este ședința?

Se spune că o ședință foto cu bebeluși durează 2-4 ore, dar este dificil de știut cât durează o ședință foto pentru nou-născuți. Unii bebeluși adorm iar fotograful face fotografii cu ei când aceștia sunt adormiți și nici nu știu că au fost într-o ședință foto, ședințele sunt rapide (între o oră și o oră și jumătate).

Primul lucru de care trebuie să ținem cont întotdeauna este că la fotografiile cu un nou-născut, lucrul fundamental este chiar copilul. Starea lui de bine, rspectarea ritmurilor lui, timpul, nevoile lui … vor marca întotdeauna o ședință foto de acest fel.

Little Sunshine Studio va fi aliatul perfect pentru a păstra zâmbetul minunat al bebelușului dvs. ca într-o capsulă a timpului. Un mod fantastic de a vă aminti de primele momente alături de el. Ședințele foto pentru bebeluși devin o perioadă distractivă, o experiență unică.

Dacă doriți o ședință foto cu copilul, vă recomand să rezervați în avans pentru a vă asigura disponibilitatea, deoarece există foarte multe solicitări.

Sursa foto: Little Sunshine Studio

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns